Connect with us

Hír

Le’Veon Bell: Inkább visszavonulok, mint hogy Andy Reid alatt játsszak

Andy Reid korunk egyik, ha nem a legjobb támadóstratégája, és a személyiségével kapcsolatban is leginkább kifejezetten pozitív visszajelzések szoktak érkezni. Le’Veon Bell viszont a jelek szerint nem igazán élvezte a Kansas Cityben töltött évét, ezt most egy Instagram kommentre válaszolva mondta el (a poszt egyébként arról szólt, hogy valaki 700 dollárt költött ez a McDonald’sban, Bell írt erről valamit, majd a szurkolók elkezdték kérdezgetni erről-arról):

“Soha nem fogok Andy Reid alatt játszani. Inkább visszavonulok.”

Azt nem tudni pontosan, hogy mi baja Bellnek Reiddel, de feltehetőleg nem tetszett neki, hogy alig kapott lehetőséget a Chiefsben, a Super Bowlon konkrétan pályára sem lépett, de az alapszakaszban is csak 76 labdaérintés jutott neki. A futó egyébként azt mondta nemrég, hogy játszani fog idén (és mindenkit emlékeztetni fog, milyen jó játékos), ezzel együtt belerúgott Adam Gase-be is, és a saját hanyatlását a Jets játékhívásainak tulajdonítja.

Nos, a játékhívásokat Andy Reidnél nehéz lenne kritizálni, és Bellnek 2020-ban sem ment a játék, szóval valami mással is baj lehet…

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!