Connect with us

Hír

Matt Nagy továbbra is kitart amellett, hogy Andy Dalton a Bears kezdője

A Bears kijelentette Andy Dalton leigazolásakor, hogy ő számít kezdő irányítónak. Aztán jött a draft, a chicagóiak felcseréltek Justin Fieldsért és azt hihettük, ez megváltozik. A csapat vezetői akkor is kitartottak amellett, hogy Fields csak második számú lesz idén, és továbbra is ez a hozzáállás. Most Matt Nagy főedző beszélt erről Chris Collinsworth podcastjében.

“Tudod, hogy megy ez, nem tudsz megjósolni semmit. Bármi megtörténhet még az első fordulóig. De Andy a kezdőnk, Justin a második számú és maradunk ennél a tervnél. Bízni kell a tervben. Reméljük, hogy semmi sem történik Andyvel sérülésügyileg vagy bármi hasonló, de ezért nem tudom 100 százalékra mondani.”

Egy sajtótájékoztatón azt is mondta a főedző, hogy Fields az edzőtábor során nem nyerheti meg a kezdő posztot Daltontól, tehát tényleg úgy tűnik, hogy csak sérülés esetén lesz az első körös újonc a Bears kezdője az első héten – aztán hogy mi történik az következő fordulókban, az jó kérdés.

Nagy egyébként rámutatott arra, hogy Kansas Cityben hasonló volt a helyzet Alex Smith és Patrick Mahomes vonatkozásában, így az számít a követendő példának. A Chiefs persze 10 meccset nyert abban az évben és bejutott a rájátszásba, ám ha Daltonnal nem lesznek sikeresek a szezon igazából bármely pontján, akkor könnyen borulhat ez a terv.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zoard
Zoard
2021-06-16 18:42

Csak vetít , Dalton mezben Trub játéka fog inkarnálódni.
A Mettnagy hasonlata ott sántít hogy Dalton nem egy Alex…

Fetyke
Fetyke
2021-06-16 15:37

Legalább bjeela barátunkat nem éri csalódás…

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
2021-06-16 14:13

Justintime

Diogo Rynald
Diogo Rynald
2021-06-16 15:10

Az ún. basszuk el a szezon első felét taktika

Antal Kovacs
Antal Kovacs
2021-06-17 06:50

“Fields az edzőtábor során nem nyerheti meg a kezdő posztot Daltontól” – brávó, így kell motiválni, igazi vezéralak Nagy úr!

ahanem
ahanem
Reply to  Antal Kovacs
2021-06-17 13:13

inkább legyél egyenes és hülye, mint… nem tudom

Hope
Hope
2021-06-17 09:50

Tök egyszerű a képlet. Dalton fog játszani ha szar lesz, ha jó. Fields majd jövőre, mivel ott a jövő irányítója a padon így jövőre is maradhatnak és nem vágják ki őket mert ha csak egy Dalton volt a QB, az újonc meg tanult. Rafináltak..

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x