Connect with us

Hír

Mayfield nagyon örül, hogy nem kell Garrett és Clowney ellen pályára lépnie

A Browns kerete brutálisan jól néz ki, már nem csak a támadósor, de a védelem is tele van tehetségekkel. Különösen a pass rush tűnik erősnek a két korábbi 1/1-essel, Myles Garrettel és Jadeveon Clowney-val, ezzel nem kis örömet okozva Baker Mayfieldnek.

“Nem mondanám, hogy öröm lenne ellenük pályára lépni. Nagyon sok tehetségünk van, de ez a duó speciális, képesek feljavítani az egész védelmet. Bármilyen támadósorod van, miattuk biztosan aggódni fogsz”

– mondta az irányító az ESPN-nek.

Garrett tavaly All-Pro szinten játszva 14 meccsen 45 tackle-t, 12 sacket és négy fumble-t jegyzett, egyértelműen a liga egyik legjobb pass rusherévé nőtte ki magát. Clowney karrierje nem ennyire fényes: míg a csapattársa 51 meccsen 42,5 sacknél jár és az elmúlt három évben 12 sacket átlagolt, neki egyszer sem jött össze a 10+ sack, ráadásul tavaly nyolc meccsen egyet sem jegyzett (bár végig sérült volt). A potenciál viszont adott: összességében Clowney még mindig egy top edge, ráadásul Garrett mellett könnyen kiteljesedhet.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fontos_Vidra
Fontos_Vidra
2 years ago

mi mondatja veletek hogy clowney top edge? watt mellett se tudott átlagnál jobb teljesítményt lerakni az asztalra, és ha jól emlékszem nemrég amiatt sírt, hogy nem szereti ha duplázzák. ja persze, mert egyet se nyert meg abból lol

katonadani
Reply to  Fontos_Vidra
2 years ago

Clowney egy elit edge védő futás ellen, és pass rushban is átlagon felüli. Sack számokban ez nagyon nem jön ki, az tény, de nagy pusztításra képes a falban.
PFF értékelése szerinti 2018-2019-ben top10-es játékos volt a posztján, a többi évben 20-25 körül volt.

Fetyke
Fetyke
Reply to  katonadani
2 years ago

“PFF értékelése szerinti 2018-2019-ben top10-es játékos volt a posztján, a többi évben 20-25 körül volt.”
Tehát akkor nem top edge. :D

d zoli
d zoli
Reply to  Fetyke
2 years ago

Ugyan. Az nfl ben a top öt az 10-15 játékos. Több a csúcs mint egy Toblerone csokiban. Mondjuk ahogy az edget számolják ez tud 100 DE, OLB kezdő játékos is lenni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x