Connect with us

Hír

Minden stadionban ismét teltház lehet 2021-ben

Az Indianapolis Colts tulajdonosa, Jim Irsay tegnap bejelentette, hogy a csapat megkapta az engedélyt, a Lucas Oil Stadium teljes kapacitással működhet a 2021-es szezonban. A Colts volt az utolsó a sorban, ez pedig azt jelenti, hogy az összes NFL-stadionban lehetőség lesz a teltházra idén, ez már csak a vevőkön múlik (tehát semmilyen korlátozás nem lesz a nézők számára vonatkozóan).

Tavaly a koronavírus miatt helyenként egyáltalán nem voltak nézők a stadionokban, helyenként a szezon végére már limitált kapacitással lehetett működni, idén azonban visszaáll minden a régi kerékvágásba és nem a “műzajt” kell hallgatnunk a közvetítések során, hanem a közönség valódi morajlását. A játékosoknak persze nagyobb változás lesz, hol pozitív, hol negatív előjellel.

A szurkolók és csapatok mellett jó hír ez a fizetési sapkának is, hiszen így alaposan megnőnek majd a bevételek, ami magasabb fizetési plafont eredményez majd. Idén ugyebár lecsökkent $182,5 millióra, azt pedig már tudjuk, hogy jövőre nem mehet $208,2 millió fölé a plafon, ebben állapodott meg ugyanis az NFL és az NFLPA (tekintettel arra, hogy a tavalyi kiesést a sapkában nem egyben, hanem valamilyen szinten elosztva jelentették meg a következő évekre előre).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!