Connect with us

Hír

Melyik csapat mondott nemet Tom Bradyre? – Szavazás

Brutálisan tombol a holtszezon, olyannyira, hogy a legtöbben azt találgatják, melyik az a rejtélyes csapat, ami nemet mondott Tom Bradyre és kitartott az “anyaszomorító” irányítója mellett. Ha már mindenki ezzel foglalkozik az USA-ban, nézzük meg, mit gondolnak a magyar rajongók!

Korábban több forrás is cáfolta már a Bearst, illetve Ryan Tannehill miatt a Titans sem tűnik reális opciónak (bár elképzelhető, hogy Brady azt nehezményezte, hogy a Tennessee inkább Ryannek adott új szerződést). A Saints állítólag közel volt a veterán QB megszerzéséhez, de végül Brees lett a befutó (már amennyiben tényleg volt verseny), míg a Colts Philip Riverst választotta.

A kintiek szerint jelenleg a Raiders a befutó, ami végül Derek Carr-ral kezdte meg a szezont, de felmerült a tavaly még az újjáépülés elején lévő Dolphins (Brian Flores a Patriotsnál sokáig együtt dolgozott Bradyvel) és a Chargers is. Illetve ott van a listán a rekordbajnok kedvenc csapata, a 49ers, ahol a kezdő QB tavaly Brady korábbi cseréje, Jimmy Garoppolo volt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!