Connect with us

Hír

Michael Gallup: Természetesen foglalkoztat egy új szerződés, de előbb a pályán kell bizonyítani

Michael Gallup újonc szerződése utolsó évébe lépett idén. A Cowboys kiváló elkapója még mindig csak 25 éves, a piaci értéke 11-13 millió dollár körül mozog, miközben a fizetése mindössze 2,4 millió dollár, így nem meglepő, hogy sokat gondol egy új szerződésre.

“Egyértelmű, hogy sokat gondolok a szerződésemre. Ugyanakkor ezzel kapcsolatban én csak annyit tehetek, hogy kimegyek a pályára és a legjobbamat nyújtom. Senki nem kap úgy szerződést, hogy előtte nem bizonyít a pályán. Szeretnék Dallasban maradni, imádom a közösséget, a várost és a rajongókat is”

– mondta az elkapó a Dallas Morning Newsnak.

Gallup 2018-ban a csapat harmadik körös pickje volt. Újoncként 507 yardot és két TD-t szerzett, majd második évében 14 meccsen 1107 yardot és hat TD-t gyűjtött. Tavaly 843 yardot és öt TD-t szerzett, ami visszaesésnek tűnik, de CeeDee Lamb érkezése és Dak Prescott sérülése miatt ez így is bőven átlagon felüli teljesítmény.

A Cowboys ugyanakkor nem áll túl jól anyagilag, jelenleg 22,8 millió dollárral lépi túl a fizetési plafont, szóval nem lesz egyszerű Gallup megtartása.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!