Connect with us

Hír

Ryan Tannehill: A Titans még nem keresett meg a szerződésem átalakítása miatt

A legtöbb szakértő és illetékes szerint a Tennesee Titans a legnagyobb favorit az elkapó Julio Jones megszerzésére, ugyanakkor a csapatnak mindössze 3,3 millió dollárnyi cap space-e van jelenleg, ami megnehezíti a cserét. A legegyszerűbben pár veterán sztár szerződésének átalakításával lehetne pénzt felszabadítani, de a csapat legdrágább játékosa, Ryan Tannehill saját bevallása szerint még nem kapott hívást a Titanstől.

A szerződés átalakításával a játékosok nem veszítenek pénzt, mindössze a kontraktus struktúrája változik. Amennyiben nem változik a szerződés hossza, úgy a csapat a játékos beleegyezése nélkül is alakíthat a szerződésen, pontosabban az alapfizetést garantált aláírási bónusszá alakíthatja.

Tannehill szerződése jelenleg három évig érvényes, idén 24,5 millió dollárt keresne. Egy egyszerű tűalakítással (23,4 millió dollár aláírási bónusszá alakításával) a Titans 15,6 milliót spórolhatna idén, viszont két extra automatikusan megsemmisülő évvel ez az összeg 18,72 millióra nőne.

Ez nem tűnik soknak, de Julio Jones 15 millió dolláros fizetésének elkönyveléséhez, illetve a későbbi potenciális igazolások miatt minden cent számíthat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!