Connect with us

Hír

Travis Kelce: A Browns egy szinten van velünk

A legtöbb szakértő és szurkoló szerint az AFC legerősebb csapata a Chiefs: ha valaki Super Bowlba akar jutni, annak Patrick Mahomesék testén át vezet az út. A Kansas után a legtöbben a Billst és a Ravenst teszik a toplista élére, de egyre nagyobb lesz a Browns körül is a hype.

“A Browns egyértelműen contender, kérdés sem férhet hozzá. Baker Mayfieldet és társait komolyan kell venni, nem lehet rájuk legyinteni. Igazán lenyűgöző látni, hogy honnan indultak és meddig jutottak, szerintem már egy szinten vannak velünk”

– mondta Travis Kelce, a Chiefs elit tight endje (via Akron Beacon Journal).

Az vitán felül áll, hogy a Browns kerete az egyik legjobb a ligában, az edzői stáb is jónak tűnik, így már csak Baker Mayfieldnek kellene szintet lépni a komolyabb célok eléréséhez, amire szintén megvan az esély. A csoportrivális Steelers elkapója, JuJu Smith-Schuster egyébként még a Cleveland elleni PO-meccs előtt azt mondta, hogy “Ez a Browns ugyanaz a csapat, amely ellen évek óta játszok. Egy rakás nevenincs szürke arc. Van pár jó játékosuk, de végtére is a Browns mégiscsak a Browns“. Kíváncsian várjuk, melyik prognózis válik valóra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!