Connect with us

Hír

Hosszabbított Jerome Bakerrel a Dolphins

Jerome Baker pár napja még azt nyilatkozta, hogy nem nagyon haladnak a tárgyalások a Dolphinsszal egy új szerződésről, ehhez képest tegnap este kapott egy 3 éves, 39 millió dolláros hosszabbítást – évi $13 milliós átlagával a hetedik legjobban fizetett linebacker lett. Az összegből ráadásul 28,4 millió dollár valamilyen formában garantált, állítja a játékos ügynöke, Drew Rosenhaus.

Baker 2018-ban a Dolphins harmadik körös pickje volt. Soha nem volt Pro Bowler vagy All-Pro, nem igazán tartozik a posztja krémjéhez, egyszer sem kapott még csak top 25-ös értékelést sem a PFF-től. A statisztikái viszont jók és elnyűhetetlen a pályán: eddig egyetlen meccset sem hagyott ki, az elmúlt két szezonban 100+ tackle-t jegyzett, tavaly ráadásul hatékony blitzelő volt, ugyanis hét sacket szerzett.

A játéka alapján (coverage-ben kifejezetten gyenge, átlag 101,1-es passer ratinget enged az ellenfelek irányítóinak) egy 6-8 millió dolláros védőnek tűnik. Az évi 13 millió dolláros fizetés még úgy is sok, hogy idén 2,433 millió dollárt keresett volna, ami négy évre 10,35 milliós átlagot jelent.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
baglacko
baglacko
2021-06-14 21:48

Nem mondom, hogy jó biznisz volt, de amúgy rohadt nagy forma ez a gyerek. Lehet, hogy kell az öltözőbe, vagy ilyen bohócnak tartják :D bár bohócot is lehet olcsóbban találni

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x