Connect with us

Hír

Hosszabbított Jerome Bakerrel a Dolphins

Jerome Baker pár napja még azt nyilatkozta, hogy nem nagyon haladnak a tárgyalások a Dolphinsszal egy új szerződésről, ehhez képest tegnap este kapott egy 3 éves, 39 millió dolláros hosszabbítást – évi $13 milliós átlagával a hetedik legjobban fizetett linebacker lett. Az összegből ráadásul 28,4 millió dollár valamilyen formában garantált, állítja a játékos ügynöke, Drew Rosenhaus.

Baker 2018-ban a Dolphins harmadik körös pickje volt. Soha nem volt Pro Bowler vagy All-Pro, nem igazán tartozik a posztja krémjéhez, egyszer sem kapott még csak top 25-ös értékelést sem a PFF-től. A statisztikái viszont jók és elnyűhetetlen a pályán: eddig egyetlen meccset sem hagyott ki, az elmúlt két szezonban 100+ tackle-t jegyzett, tavaly ráadásul hatékony blitzelő volt, ugyanis hét sacket szerzett.

A játéka alapján (coverage-ben kifejezetten gyenge, átlag 101,1-es passer ratinget enged az ellenfelek irányítóinak) egy 6-8 millió dolláros védőnek tűnik. Az évi 13 millió dolláros fizetés még úgy is sok, hogy idén 2,433 millió dollárt keresett volna, ami négy évre 10,35 milliós átlagot jelent.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!