Connect with us

Hír

Tyler Kroft lehet a befutó a Jetsnél

A Jets támadósora óriási átalakuláson megy keresztül. A támadókoordinátor Mike LaFleur mellett olyan játékosok érkeztek az offense-be, mint Zach Wilson (QB), Alijah Vera-Tucker (G), Morgan Moses (T), Corey Davis (WR), Tevin Coleman (RB) vagy épp Tyler Kroft. A felsoroltak közül utóbbitól várhatták legkevesebbet a szurkolók, de a New York Post infói szerint jelenleg a Bills korábbi tight endje a favorit a kezdő posztra.

Alapból a tehetséges, de sérülékeny Chris Herndon számítana a kezdőnek, aki újoncként 502 yardot és négy TD-t szerzett 2018-ban, azóta viszont csak 294 yard és három hatpontos került a neve mellé. Úgy tűnik, hogy továbbra sem találja a formáját, a riportok szerint ugyanis Kroft az edzéseken lejátszotta a pályáról, nagyon sok snapet kapott a kezdőkkel.

Kroft 2015-ben harmadik körös volt, a Bengals választotta ki. Azóta megfordult már a Billsben is, karrierje során 85 elkapásból 851 yardot és 12 TD-t szerzett, tehát eddig ő sem váltotta meg a világot (és a sérülések őt sem kerülték el). A legjobb idényében 42 elkapásból 404 yardot és hét TD-t szerzett, most lehet esélye ezen javítani.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!