Connect with us

Hír

Urban Meyer: Trevor Lawrence még nem áll készen

A Jaguars ugyan hivatalosan nem nevezte még ki kezdő irányítóját, nem sok kétség van afelől, hogy az 1/1-es Trevor Lawrence fogja kivezetni a csapatot a gyepre szeptember elején – Jacksonville-ben természetesen azt remélik, hogy a következő 10+ évben is így lesz ez. Urban Meyer főedző elmondta a Sports Seriouslynek, hogy Lawrence már a draft előtt elkezdte megtanulni a playbookot, így talán gyorsabban is halad a támadósor elsajátításával, mint várták, azonban Meyer szerint egyelőre nincs még készen a kezdésre az 1/1-es.

“Még nem áll készen, de még nem is kell készen állnia. Vár ránk még egy hosszú edzőtábor. A vártnál talán kicsit gyorsabban is fejlődött, ami pozitív. Amikor eldöntöttük, hogy Trevor lesz az első választott, akkor az értékelési fázisból a felkészülésibe ugrottunk át, ami azt jelenti, hogy ugyan a pontos dátumra nem emlékszem, jóval a draft előtt elkezdtük vele a playbook installációját.

Meyer beszélt arról is, hogy milyen jó dolog, hogy Lawrence már házas, így semmi sem tereli majd el a figyelmét a fociról, miközben a mai világ csakis a figyelemelterelésekről szól. Az irányítónak viszont csak arra kell figyelnie, hogy jó férj legyen, erős legyen a hitében és meccseket nyerjen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!