Connect with us

Hír

A Seahawks kész a liga legjobban kereső safetyjévé tenni Jamal Adamset

A Seattle Seahawks tavaly két első körös picket feláldozva szerezte meg a safety Jamal Adamset a Jetstől. Már ekkor tudni lehetett, hogy ebből rekordszerződés lesz, és bár eddig nem sikerült megállapodni a folytatásról, Mike Garafolo szerint ez csak idő kérdése.

Adamsnek jövőre jár le az újonc szerződése, idén 9,86 millió dollárt keresne. A Jetsben állítólag CJ Mosley évi $17 milliós fizetését akarta felülmúlni, és ha kitart amellett, hogy a Seahawksban is a legjobban kereső védő szeretne lenni, akkor az új pénz évi 18+ millió dollár lenne (Bobby Wagner a helyi rekorder évi 18 millió dollárral).

Az közel sem biztos, hogy ennyit adna neki a Seahawks, a csúcs ugyanis jelenleg 15,25 millió dollár, vagyis a 16-17 millió dolláros éves fizetés is bőven rekordnak számítana. Persze két első kör feláldozása után a menedzsmentnek nem sok választási lehetősége van.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Péter Polgár
Péter Polgár
2021-07-25 16:26

Annyira azért nem volt jó tavaly…

László
László
Reply to  Péter Polgár
2021-07-25 18:05

Amit elvárnak tőle abban nem volt rossz. Feltolják a fal közelébe és onnan az irányító támadása és a futásvédelembe besegítés, ebben hozta amit tud. A probléma a passzok levédekezése volt, minden 4 felé dobott passzból 3 elkapás lett, ez nagyjából az értékelhetetlen kategória. Szerintem mindannyian láttuk, hogy a passzvédekezéssel valami komoly rendszerszintű gond volt, nem biztos, hogy ez csak egyénileg a védők hibája volt.

Péter Polgár
Péter Polgár
Reply to  László
2021-07-26 07:12

Én nem rá akarom fogni a passzvédekezési hibákat és egyetértek azzal amit mondasz, de nálam ez kevés egy liga legjobb pozíciós szerződéséhez

László
László
Reply to  Péter Polgár
2021-07-26 17:38

Ha csak az előző szezonját nézzük akkor az valóban kevés, de attól nehéz elvonatkoztatni, hogy ez egy csapatjáték és minden játékos teljesítménye kihat a többiekére és a seattle védelme elég gyengécske volt

László
László
2021-07-25 16:01

Utána valakit még meg kéne fizetni, hogy csináljon nekik némi passzvédelmet csapat szinten.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x