Connect with us

Hír

Benardrick McKinney belement egy brutális fizetéscsökkentésbe

A Miami Dolphins pár hónapja szerezte meg a linebacker Benardrick McKinney-t a Texanstól a pass rusher Shaq Lawsonért cserébe. Azt hihettük, hogy a csapatnak komolyabb tervei vannak a védővel, de úgy tűnik, hogy nem tervez vele hosszú távon.

McKinney idén 7,75 millió dollárt keresett volna, de ebből egy cent sem volt garantált. A Dolphinsnak ennyit nem ért meg, ugyanis rávette a védőt, hogy mondjon le a fizetésének több mint feléről. Ebben az LB bele is ment, így idén csak 3 millió dollárt fog keresni, cserébe a 2022-es szezonra is érvényes szerződését törlik, vagyis jövőre szabadügynök lesz.

A linebacker 2015-ban második körös pick volt. Egész eddigi karrierjét a Texansban töltötte a főleg futás ellen hasznos játékos, 2018-ban 5 évre 50 millió dollárral hosszabbított a csapattal.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
peter szabo
peter szabo
2021-07-29 17:35

Tehát,ha jól értem…18-19-20-ban felmarkolta a nagy zsét,a texsans-tól… Majd mikor már nem volt garantált pénze, elcserélte ez a kitűnő egyesület. Az új gárda, még ennek a nem biztos pénznek a feléről is lebeszélte. Ezt már végképp nem tudom felfogni.😊 Persze, ez így most csapatnak, játékosnak is megfelel, hiszen ha hoz 1 jó évet,marad vagy megy, jó lóvé lesz kilátásban,csak rajta múlik,meg a játékhívásokon. Ez teljesen rendben van, hiszen mindkettő-talán- jól jár,így vagy úgy. Na Deee a hjúszton mit csinált? Houston,baj van… Amennyiben rosszul számolok, vagy nem látom át a koncepciót, akkor hülye vagyok.🙃

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x