Connect with us

Érdekességek

Brady idén a 700-as határt is elérheti TD-passzokban

Tom Brady rekordjaival Dunát lehetne rekeszteni, és nyilvánvalóan ő tartja a valaha volt legtöbb TD-passz rekordját is, mind az alapszakaszban, mind a rájátszásban. Ezeket még elég sokáig nem fogja megdönteni senki, Brady azonban tovább növelheti előnyét mindenki mással szemben, sőt elérheti a 700-as határt is mindent egybevetve.

Brady eddig 581 hatpontos átadást osztott ki az alapszakaszban és 83-at a rájátszásban, tehát 664-nél tart összesen, ami nyilván mérföldekkel több bárki másénál – az idén visszavonult Drew Brees volt csak képes átlépni a 600-as határt, ő 608-nál akasztotta szögre a sisakot (571 az alapszakaszban, 37 a rájátszásban). A legjobb aktív irányító ebben a tekintetben Aaron Rodgers, aki 457 TD-t passzolt az alapszakaszban és a rájátszásban együttvéve – neki legalább öt, 2020-as MVP-idényhez hasonlító év kellene, hogy elérje a bűvös 700-at.

Bradynek tehát 36 TD kell idén, hogy meglegyen a 700 TD a karrierje során. Hacsak nem sérül meg, akkor ez elég jó eséllyel összejön, hiszen tavaly 40+10 hatpontost vállalt magára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!