Connect with us

Hír

Brian Burns egy sack-versenyre készül Haason Reddickkel

A Panthers idén megerősítette a nem túl mély pass rush szekcióját: Brian Burns és Yetur Gross-Matos mellé érkezett Haason Reddick. Ha csak a számokat nézzük, akkor Reddick nagy erősítés, ráadásul jó hatással van a jelenlegi személyzetre is, Burns ugyanis nagyon izgatottan várja már a közös munkát.

“Lesz egy kis külön sack-versenyünk, készüljetek rá! A legjobbat fogja kihozni belőlem. Az ellenfelek nem tudnak majd mind a kettőnket duplázni, ráadásul a fal közepén is remek játékosaink vannak. Remek dolgokra leszünk képesek”

– mondta Burns az NFL Networknek.

Reddick karrierje során 20 sacket és 113 nyomást jegyzett a PFF adatai alapján, ebből 56 nyomásgyakorlás és 13 sack tavaly jött össze, vagyis egyelőre csak egy egyszezonos csodának tűnik a szélen. A korábbi első körös Burns már most egy nagyon jó játékosnak néz ki, két év alatt 18 sacket és 87 nyomást gyűjtött, tavaly 57 nyomásgyakorlás és 10 zsákolás került a neve mellé, míg a tavaly második körös Gross-Matos 20 nyomást és három sacket tud felmutatni, bár ő csak 377 snapen volt a pályán.

Amennyiben Gross-Matos képes fejlődni, illetve Burns és Reddick hozza legalább a tavalyi szintet, akkor egy nagyon jó passzsiettetése lehet a csapatnak, pláne ha a tavalyi első körös Derrick Brown is képes szintet lépni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!