Connect with us

Hír

Chris Ballard: Az elkapóink sokkal jobbak, mint azt a legtöbben gondolják

A Colts egy harmadik- és egy potenciális első körös pickért megszerezte Carson Wentzet az Eaglestől, de a menedzsment nem tett túl sokat azért, hogy a fiatal irányító dúskáljon a fegyverekben. Legalábbis a legtöbb szurkoló és szakértő szerint, a GM Chris Ballard teljesen más állásponton volt.

“Szerintem sokkal jobb az elkapósorunk, mint ahogy a legtöbben hiszik. TY Hilton még mindig képes nagyon magas szinten játszani, Michael Pittman is nagyon jó lehet, a tavalyi évet igen erősen fejezte be. Mindenki ignorálja Zach Pascalt, pedig szállította a TD-ket az elmúlt két évben, illetve ott van Parris Campbell, aki remekül nézett ki az előszezonban”

– nyilatkozta Ballard az Indianapolis Starnak.

Hilton már 31 éves múlt, az elmúlt két évben 1295 yardot és 10 TD-t tett a közösbe, miközben négy INT-t szereztek róla és volt hét dropja is. A 2019-ben második körös Campbell két szezon alatt 24 elkapást mutatott be 198 yardért és egy TD-ért, nála már az is csoda, ha pályára tud lépni. Pascal három év alatt 1554 yardot és 13 TD-t szerzett, volt nyolc dropja és nyolc INT-t szereztek róla az ellenfelek védői, míg a tavaly második körös Pittman 593 yarddal és egy TD-vel mutatkozott be, a PFF-nél a 96. legjobb WR volt a ligában.

Lehet potenciál ebben az elkapósorban, de az eddigiek alapján azért érthető, ha a többség szkeptikus.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!