Connect with us

Hír

Chris Jones lefogyott, hogy defensive endet játszhasson

A Chiefsnél komolyan gondolják, hogy Chris Jones defensive endként kapjon szerepet. A védő saját bevallása szerint már leadott 7-9 kilót, ami azt jelenti, hogy jelenleg 133 kiló közül mozoghat a testtömege – a cél az, hogy ezt tartani tudja a szezonban.

“Eredetileg defensive endként kerültem a ligába. Sajnos olyan srácok játszottak a csapatban ekkor, mint Justin Houston és Dee Ford, így nem kaptam sok szerepet. Ugyanakkor türelmesen vártam a lehetőségre, és hála az égnek most végre megadatott”

– mondta Jones egy korábbi nyilatkozatában.

A Chiefs szélső pass rusherekből nagyon nem áll jól, hiába van ott a keretben az évi 20,8 millió dollárt kereső Frank Clark. A Seahawks korábbi második körös játékosa az elmúlt két évben 91 nyomást és 14 sacket szerzett, a PFF-nél egyszer sem fért be a top 50 legjobb pass rusher közé sem. Ezzel szemben Jones többnyire a fal belsejéből indulva 198-szor generált nyomást és 33 sacket szerzett az elmúlt három évben, ráadásul eközben kisebb-nagyobb sérülésekkel is bajlódott.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
d zoli
d zoli
2021-07-31 18:08

Kíváncsi leszek. Amúgy a súlynál nem az a helyzet, hogy a fal játékosok nagyobb része azért küzd, hogy fenntartása a mammut testet és fogynak a visszavonulás után?

JackEasterby
JackEasterby
Reply to  d zoli
2021-07-31 20:00

Támadófalnál igen.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x