Connect with us

Hír

Dede Westbrook a Vikingshoz igazolt

Tehetséges elkapóval erősített a Vikings: több forrás is arról számolt be, hogy Dede Westbrook aláírt a csapathoz. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek, mindössze annyit tudni, hogy egy egyéves szerződést kötöttek a felek.

Westbrook 2017-ben negyedik körös pick volt. A még mindig csak 27 éves elkapót a Jaguars választotta ki, miután az Oklahoma játékosaként 80 elkapásból 1524 yardot és 17 TD-t szerzett az egyetemen. Újoncként nem váltotta meg a világot, de másodévesként 707 yardot és öt TD-t szerezett, majd 2019-ben is volt 660 yardja három TD mellett.

A Jaguars QB-helyzete messze nem volt ideális, így ezek a számok elég jónak tűntek, sokan áttörést vártak tőle 2020-ban. Ehhez képest csak a negyedik számú elkapó volt tavaly, ráadásul az ACL-ét is elszakította, így mindössze egy elkapással és négy yarddal fejezte be a 2020-as idényt.

A Vikingsnál Adam Thielen és Justin Jefferson helye megkérdőjelezhetetlen a kezdőben, de mögöttük nincs senki. Westbrook könnyen megszerezheti magának a WR3 posztot, kis szerencsével lehet egy 600-700 yardos szezonja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!