Connect with us

Hír

Egy nagyon csúnya drop adott óriási löketet Gabriel Davis karrierjének

A Bills elkapójának, Gabriel Davisnek tavaly jó kis újonc szezonja volt, 25 elkapásból 599 yardot és 7 TD-t ért el. A negyedik körös játékos és edzője érdekes történetet osztott meg még az egyetemi időszakáról (a UCF-en játszott), ahol egy Fiesta Bowlon elkövetett nagyon csúnya drop adott löketet a karrierjének, az késztette arra, hogy még keményebben dolgozzon.

“Elejtette, el kellett volna kapnia. A meccs után sírva hívott fel, hogy most mit csináljon. Mondtam neki, hogy mindenkinél keményebben kell dolgoznia. Úgyhogy felvezetett a UCF-ről Disney-be, ahol mi voltunk. Minden nap egy-egy órát oda-vissza, csúcsforgalomban. Kedden, csütörtökön és szombaton is ott volt a következő öt hónapban a junior éve előtt, aztán az egész nyár alatt is velünk edzett. Épp ez kell a sikerhez. Mit kell csinálnod? Dolgoznod kell! És ő pontosan ezt csinálta.”

– mondta Bert Whigham, Davis edzője a Buffalo Newsnak.

“A drop előtt kaptam már el egy TD-t. Aztán amikor a labda a levegőben volt, akkor azt gondoltam, hogy most elkapom, ismét touchdownt szerzek és mindenkinek megmutatom, milyen játékos vagyok. A labdára való koncentrálás helyett a végcélra gondoltam. Így pedig simán átengedtem a kezeim között, talán hozzá sem értem.”

– emlékezett vissza az elkapó.

Idén új motivációja van Davisnek, ugyanis egy bokasérülés miatt limitált volt az AFC-döntőben, ahol a Bills kikapott a Chiefstől – a Super Bowlt nem is tudta nézni, konkrétan rosszul volt tőle. Davis és a Bills idén ismét megpróbál felülni a trónra, ahová jó eséllyel ismét a Chiefsen át vezet majd az út.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!