Connect with us

Minden ami NFL

Generációváltás – Edge rusherek

A passzsiettetők az irányítók után sokszor csapatuk legnagyobb sztárjai. A liga arcai és elsőszámú kedvencei. A feladatkörükből adódóan rengeteget vannak rivaldafényben, aminek hála sok kedvencet nevelt ki a liga az elmúlt években, de emelkednek már az új csillagok is, akik a következő években terrorizálják majd az ellenfeleket.

Akik uralták a posztot, de már kikopóban vannak

Von Miller

Tagadhatatlanul a mögöttünk hagyott évtized legdominánsabb passzsiettetője. Von Miller 9 szezon alatt 120-szor vitte földre az ellenfél irányítóit, amiből 106-ot szerzett az alapszakaszban. Ezzel 25. helyen áll a statisztika 1982 óta íródó történelmében és vezet a jelenleg is aktív játékosok között. Azonban Miller 32 éves, és a 2020-as szezont teljes egészében kihagyta. Az utolsó teljes idényében, 2019-ben pedig karrierje során mindössze második alkalommal, de 10 sack alatt maradt. Suggs, vagy korábban Peppers megmutatta, hogy bőven 35 fölött is lehet keresnivalója a ligában az ilyen korszakos játékosoknak, de kérdés Von egy súlyos bokasérülésből vissza tud-e térni 100%-osan. Az all time top10-be kerüléshez még bő 30 földrevitel hiányzik számára, amihez két nagyon erős évre, de inkább háromra lenne szüksége.

Justin Houston

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

4 Comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!