Connect with us

Hír

Jó eséllyel Brandon Scherff és Cam Robinson sem kap új szerződést

A csökkentett fizetési plafon ellenére 10 csapat is kiosztott egy franchise taget, amivel az idei évre nagyon drágán megtarthatta egy-egy sztárját. Logikusnak tűnt, hogy a többség megpróbál egy hosszú távú szerződést kötni, de közel sem ez a helyzet: Allen Robinson, Chris Godwin és Marcus Maye mellett Brandon Scherff és Cam Robinson is új szerződés nélkül maradhat.

Robinson esetében ez annyira nem meglepő, nála már maga a franchise tag is meglepő volt, még csak nem is egy átlagos játékos. A Jaguarsnak ráadásul van pénze, így belefér a 13,754 millió dolláros fizetése. Scherff viszont a Washington talán legjobb falembere, aki indén már sorozatban másodjára van tagelve, így a fizetése 18,036 millió dollár, ami brutálisan sok. Ennek ellenére Ian Rapoport információ szerint nemcsak Robinson, de Scherff sem kap új szerződést.

Így a fentebb említettek mellett már csak Marcus Williams (S, New Orleans Saints) és Taylor Moton (OT, Carolina Panthers) bízhat egy új kontraktusban, de felőlük sem érkeztek eddig pozitív hírek. A határidő július 15.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!