Connect with us

Hír

Mickey Loomis: Jameis Winstonban minden megvan a kezdő pozícióhoz, de meg kell érte küzdenie

2005 óta most először nincs ott Drew Brees a Saints rosterén, ráadásul az utódlás sem egyértelmű. A legtöbb szakértő szerint nem kérdés, hogy Jameis Winstonnak kellene kezdenie, ugyanakkor Sean Payton annyira imádja a trükkös játék specialista Taysom Hillt, hogy tényleg kérdéses a csapat kezdő irányítójának kiléte.

“Jameis fantasztikus: fantasztikus csapattárs és fantasztikusan képviseli a csapatot. Okos, szorgalmas, keményen dolgozik és mindent megtesz, amire csak megkéred. Ugyanakkor meg kell küzdenie Taysommal a kezdő pozícióért. Nagyon izgalmas lesz nézni, mi fog ebből kisülni”

– mondta a general manager Mickey Loomis a SiriusXM vendégeként.

Tavaly Hill volt a kezdő Drew Brees sérülése után, de egyértelműen látszott, hogy nincsenek meg az ösztönei a poszthoz. A gyengébb csapatokat persze vele is le lehet győzni egy jó playbookkal, de a jobbak ellen ez már kevés. Hill-lel ellentétben Winston plafonja nagyon magasan van, már 70 kezdő meccs van a háta mögött, 19 812 yardot és 121 TD-t passzolt – ha a turnovereket sikerül csökkenteni, akkor nemcsak, hogy kérdés nélkül ő lenne a jobb kezdő, de ligaszinten is egy átlagon felüli szintet hozhatna.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!