Connect with us

Hír

Tom Brady elszakadt térdszalaggal játszotta végig a tavalyi szezont

Tom Brady térdét még februárban, a Super Bowl megnyerése után meg kellett műteni, de akkor arról szóltak a hírek, hogy semmi komolyról nincsen hír. Most kiderült, hogy az irányítónak elszakadt az MCL-e, tehát az oldalszalag a térdében, ráadásul az egész szezont így játszotta végig (állítólag a sérülést még a Patriots játékosaként szedte össze 2019-ben).

Az irányító tavaly elit szinten játszott, de szemmel láthatóan nem zavarta a térde, és az idei szezonra teljesen 100 százalékos lehet. Az érdekesebb kérdés ugyanakkor az, hogy a Bucs tudott-e Brady térdéről (meglepő lenne, ha az irányító leigazolása előtti orvosi vizsgálatokon ne tűnt volna fel), a sérülésjelentésekben ugyanis egyszer sem szerepelt az irányító a térde miatt.

Az NFL jelezte, hogy nem kívánja kommentálni az esetet, pedig egy büntetés sem lenne túlzás. A Steelerst például már büntették meg hasonló miatt (Mike Tomlint 25 ezer-, míg a csapatot 75 ezer dollárra), de úgy tűnik, ez nem  különösebben elrettentő a többi csapat számára – pláne, hogy idén már a Pittsburgh is lebukott egyszer. Az NFL-nek illene kezdeni valamit az ügyben, ki tudja, milyen komoly sérülések voltak/lehetnek eltitkolva.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!