Connect with us

Hír

A Giantsnél úgy gondolják, jól jöttek ki az Odell Beckham cseréből

A Giants és a Browns közös edzéseket tart idén, így Odell Beckham ismét találkozhat a korábbi csapattársaival és főnökeivel (még ha nem is mindenkivel). Ennek apropóján kérdezték meg a GM Dave Gettlemant és a társtulajdonos John Marát, hogy mit gondolnak, megérte-e elcserélni az elkapót. Mindketten úgy gondolják: igen!

Odell Beckham 2018-ban kapott egy 5 éves, 95 millió dolláros szerződéshosszabbítást, ami az első évben 21 millió dollárt fizetett az elkapónak. Miután ezt a pénzt kifizette a csapat, Dave Gettleman elcserélte az elkapót a safety Jabrill Peppersért, illetve a Browns első és harmadik körös pickjéért: előbbiért jött a DT Dexter Lawrence, míg utóbbiért pass rusher Oshane Ximines.

Peppers azóta sem kapott új szerződést, az OTC becslése szerint 3,3 millió dollárt ér a játéka, a PFF szerint pedig a 46. legjobb safety volt tavaly a ligában. Lawrence jó pick volt, top 20-as szintre képes a posztján, bár főleg futás ellen jó, pass rush-ban leginkább csak átlagos. Ximinies teljesen mellé ment: vagy sérült volt, vagy rosszul játszott, jelenleg legjobb esetben is csak 3-4. számú a poszton.

Túlzás lenne azt állítani, hogy olyan nagyon jól járt volna a Giants, bár a Browns sem lehet maradéktalanul elégedett. OBJ ugyan első idényében átlépte az 1000 yardos határt (1035), de nem játszott annyira jól, tavaly pedig csak hét meccsen lépett pályára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!