Connect with us

Hír

A Ravens beállította a Vince Lombardi vezette Packers tét nélküli győzelmek rekordját

A Baltimore Ravens az éjszaka folyamán 20-3-ra megverte a Carolina Pantherst az előszezon második fordulójában, ezzel pedig 19 mérkőzésesre nyújtotta a győzelmi szériáját a preseasonben – utoljára 2015-ben kaptak ki. Egészen hihetetlen teljesítmény egymás után 19 tét nélküli meccset megnyerni az NFL-ben, utoljára és eddig egyedülálló módon erre 1959 és 1962 között volt csak példa, amikor a Vince Lombardi irányította Packers nem tudott kikapni ilyen találkozókon.

“Lesznek, akik azt mondják, hogy ez semmit sem jelent. Lesznek olyanok is, akik felkapják a fejüket, hogy ez már valami. Én úgy hiszem, hogy az életben mindennek van értelme. Minden egyes játékos, aki részese volt ennek az évek során, most büszke lehet, hiszen erre csak egyetlen egy csapat volt képes korábban, a Vince Lombardi vezette Green Bay Packers. Szerintem ez figyelemreméltó”

– mondta John Harbaugh a meccs után az ESPN-nek.

Ha valaki nagyon akarná, akkor persze meg lehetne ezt a rekordot dönteni, csak fenn kell hagyni a kezdőket a pályán a meccs végéig és akkor szinte garantált lenne a folyamatos győzelem. Az előszezon azonban nem erről szól, a Ravens is rengeteg cserével és harmadik csapatos játékossal állt fel mindig is, épp ezért hihetetlen ez a győzelmi széria.

Persze olyan szempontból semmit sem jelent, hogy jósolni lehessen belőle, mire lehet képes az alapszakaszban a Ravens, de ettől még különleges ez a sorozat. Jövő hét szombaton a Washington elleni győzelemmel pedig egyedüli rekorderek lehetnek Harbaugh-ék.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!