Connect with us

Hír

Dak Prescott készen fog állni a szezonra, csak az a kérdés, milyen állapotban

Jerry Jones mindenkit megnyugtatott, hogy Dak Prescott készen áll a szezonra és biztosan ő lesz a csapat kezdője az első héten. Ez minden bizonnyal így is van, csak az a kérdés, hogy milyen állapotban lesz?

A Chiefs-Cardinals meccs félidejében érkezett Adam Scheftertől az információ, hogy Prescott egyelőre nem 100 százalékos, és könnyen lehet, hogy az egész szezonban nem lesz az. Azt Schefter nem pontosította, hogy az irányító aktuális vállsérülése vagy a tavaly eltört bokája a problémák forrása, ám elképzelhető, hogy a kettő összefügg.

Prescott dobómozdulata a korábbi irányító Chris Simms szerint más, mint tavaly: vélhetően azért, mert az irányító (tudatosan vagy sem) a karjával kompenzálja azt, hogy nem meri úgy terhelni a sérült bokáját, mint korábban. Ez természetesen a teljesítményére is hatással lehet, így a Cowboysnak nagyon okosan kell kezelni a helyzetet, és mindent megtenni azért, hogy Prescott a lehető legegészségesebb legyen és az is maradjon (vagyis ne járjon úgy, mint például Andrew Luck, akit annyira erőltetett a Colts, hogy az a karrierjébe került).

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
2021-08-22 11:33

A csoport meccsek a szezon végén lesznek, azok döntik el a szezont.
Inkább az elején nem erőltetettném.

peter szabo
peter szabo
Reply to  camillo 7777
2021-08-22 16:23

Jerry Jones minden, csak nem megnyugtató…

camillo 7777
Reply to  peter szabo
2021-08-23 06:57

Hát biztosan vannak más erőségei, ez nem az. 😅

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x