Connect with us

Hír

Dak Prescott készen fog állni a szezonra, csak az a kérdés, milyen állapotban

Jerry Jones mindenkit megnyugtatott, hogy Dak Prescott készen áll a szezonra és biztosan ő lesz a csapat kezdője az első héten. Ez minden bizonnyal így is van, csak az a kérdés, hogy milyen állapotban lesz?

A Chiefs-Cardinals meccs félidejében érkezett Adam Scheftertől az információ, hogy Prescott egyelőre nem 100 százalékos, és könnyen lehet, hogy az egész szezonban nem lesz az. Azt Schefter nem pontosította, hogy az irányító aktuális vállsérülése vagy a tavaly eltört bokája a problémák forrása, ám elképzelhető, hogy a kettő összefügg.

Prescott dobómozdulata a korábbi irányító Chris Simms szerint más, mint tavaly: vélhetően azért, mert az irányító (tudatosan vagy sem) a karjával kompenzálja azt, hogy nem meri úgy terhelni a sérült bokáját, mint korábban. Ez természetesen a teljesítményére is hatással lehet, így a Cowboysnak nagyon okosan kell kezelni a helyzetet, és mindent megtenni azért, hogy Prescott a lehető legegészségesebb legyen és az is maradjon (vagyis ne járjon úgy, mint például Andrew Luck, akit annyira erőltetett a Colts, hogy az a karrierjébe került).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!