Connect with us

Hír

Duane Brownnak a szezon után adna új szerződést a Seahawks

Bár Russell Wilson és Pete Carroll is azt nyilatkozta, rendkívül fontos, hogy a klasszis LT Duane Brown ott legyen a pályán, a hírek szerint a csapat nem nagyon akar tenni ennek érdekében. A Seattle Times információ szerint a kvázi holdoutoló falembernek azt mondta a menedzsment, hogy bár meg szeretnék tartani hosszú távon, de csak a szezon után adnának neki új szerződést.

A Seahawks szempontjából ez teljesen logikus, ugyanakkor az augusztus végén 36. születésnapját ünneplő OT pont azért nem edz, mert szeretné magát bebiztosítani. A két fél szándéka tehát egyelőre teljesen ellentétes, és nagyon nehéz megjósolni, hogy mi lesz a történet vége.

A korábbi 1/26-os makacssága közismert: még a Texans játékosaként 2017-ben holdoutba kezdett, hét meccset ült ki, mielőtt a Houston belement az elcserélésébe (így került a Seahawkshoz). Idén 11,35 millió dollárt kereshet, amiből egy cent sem garantált, így érthető, hogy nem akarja egyelőre az egészségét kockáztatni. Az más kérdés, hogy az alapszakaszban is hajlandó lesz-e holdoutolni és ezzel több millió dollárt kockáztatni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!