Connect with us

Hír

Michael Thomas és Sean Payton elsimították a nézeteltéréseiket

Az elmúlt év történései egyértelművé tették, hogy valami nincs rendben Michael Thomas és a Saints között, mindkét oldalról frusztráció volt érezhető. Ezt pedig valahogy meg kellett oldani, ha továbbra is együtt akarnak dolgozni a felek. Ennek érdekében az elkapó és Sean Payton főedző leültek egymással, hogy megbeszéljék a problémáikat – írja Charles Robinson. Állítólag egy jót beszélgettek és el tudták simítani a nézeteltéréseiket, meg tudták beszélni, ki miért frusztrált a másik irányába.

Thomas tavaly egy edzésen behúzott csapattársának, CJ Gardner-Johnsonnak, és állítólag az ezt követő viselkedése sem volt megfelelő, ezért a csapat el is tiltotta egy mérkőzésre. Emellett sérüléssel is küzdött a szezonban, és feltehetőleg a Saints azt szerette volna, ha nem műtik meg, hanem pihenteti a lábát, hogy a rájátszásban visszatérjen és esélye legyen a csapatnak egy gyűrűre Drew Breesszel.

Aztán a szezon után a csapatnál azt javasolták, hogy feküdjön kés alá, ellenben most Thomas akarta pihentetni és műtét nélkül rehabilitálni a lábát. A Saints ebbe belement, azonban a felépülés mint utólag kiderült, nem ment elég jól, Thomas három hónapig fel sem vette a telefont a csapat illetékeseinek, ez pedig oda vezetett, hogy csak későn tudták megműteni, így több hetet ki kell majd hagynia az alapszakaszból.

Mindkét fél hibás a dologban és mindkét fél hibáztatta is a másikat, aztán lehet, hogy a Thomas és Payton közti beszélgetés most feloldotta a nézeteltéréseket.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!