Connect with us

Hír

Sam Tevit egész évre, TY Hiltont több hétre elvesztette a Colts

Rossz híreket kapott a Colts a mai napon, ugyanis két játékosát is elvesztette sérülés miatt egy időre, egyiküket ráadásul az egész szezonra.

Az elkapó TY Hiltonnak a háta és a nyaka sérült meg edzésen és egyelőre nem tudni pontosan mennyi időt kell kihagynia, azonban Adam Schefter információi szerint több hétről van szó. A szezonnyitón így szinte biztosan nem lehet ott, de akár több meccset is kihagyhat. A Colts a Seahawks, Rams, Titans, Dolphins, Ravens ötössel kezdi meg az idényt.

Az indianapolisiak elkapósora egyébként sem nézett ki túl jól, a 28. helyre rangsoroltuk őket Hiltonnal. A hiányában Michael Pittman lesz az első számú célpont, Parris Campbell, Zach Pascal és a hetedik körös Michael Strachan van mögötte.

A tackle Sam Tevinek komolyabb a baja, ugyanis a tegnapi meccsen elszakadt a keresztszalag a térdében, így az egész évet ki kell hagynia – írja Mike Wells. Tevi úgy érkezett Indianapolisba, hogy a kezdő LT posztért is küzdhet (legalábbis a később igazolt Eric Fisher felépüléséig), azonban a nyáron nagyon gyengén teljesített és az 53 fős keretben is kérdéses volt a helye. Így várhatóan az eddigi karrierje során szintén nagyon gyengén teljesítő Julie’n Davenport védi majd Carson Wentz vakoldalát, amíg Fisher fel nem épül októberre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!