Connect with us

Hír

Sam Tevit egész évre, TY Hiltont több hétre elvesztette a Colts

Rossz híreket kapott a Colts a mai napon, ugyanis két játékosát is elvesztette sérülés miatt egy időre, egyiküket ráadásul az egész szezonra.

Az elkapó TY Hiltonnak a háta és a nyaka sérült meg edzésen és egyelőre nem tudni pontosan mennyi időt kell kihagynia, azonban Adam Schefter információi szerint több hétről van szó. A szezonnyitón így szinte biztosan nem lehet ott, de akár több meccset is kihagyhat. A Colts a Seahawks, Rams, Titans, Dolphins, Ravens ötössel kezdi meg az idényt.

Az indianapolisiak elkapósora egyébként sem nézett ki túl jól, a 28. helyre rangsoroltuk őket Hiltonnal. A hiányában Michael Pittman lesz az első számú célpont, Parris Campbell, Zach Pascal és a hetedik körös Michael Strachan van mögötte.

A tackle Sam Tevinek komolyabb a baja, ugyanis a tegnapi meccsen elszakadt a keresztszalag a térdében, így az egész évet ki kell hagynia – írja Mike Wells. Tevi úgy érkezett Indianapolisba, hogy a kezdő LT posztért is küzdhet (legalábbis a később igazolt Eric Fisher felépüléséig), azonban a nyáron nagyon gyengén teljesített és az 53 fős keretben is kérdéses volt a helye. Így várhatóan az eddigi karrierje során szintén nagyon gyengén teljesítő Julie’n Davenport védi majd Carson Wentz vakoldalát, amíg Fisher fel nem épül októberre.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kurunczi Gábor
Kurunczi Gábor
2021-08-30 07:45

Mire Fisher felépül, addigra már nem Wentz-et kell majd védenie, ha Davenport kezd LT-ben 🤣

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x