Connect with us

Hír

Stafford még a Rams védelmét is jobbá teszi

Óriási a hájp Matthew Stafford és a Los Angeles Rams körül az idei szezonnal kapcsolatban, az emberek alig várják, hogy megtudják, mire képes Sean McVay egy Goffnál egyértelműen jobb irányítóval, illetve hogy Stafford mire képes egy Detroitnál egyértelműen jobb környezetben. A jelek szerint ráadásul nem csak a támadósor fejlődhet az új QB-val, hanem a védelemre is jó hatással lehet – legalábbis erről beszélt a csapat pass rushere, Leonard Floyd.

“Intenzívebb volt az edzés a támadók és a védők közt. Szerintem ez Matthew miatt van. Ő egy veterán irányító, úgyhogy kicsit nehezebb ellene az edzésen, ezzel viszont csak azt érjük el, hogy védőoldalon is jobbak leszünk.”

– mondta Floyd, via PFT.

A védelemnek nem lesz egyszerű fejlődnie a tavalyi évhez képest, hiszen akkor a Football Outsiders DVOA mutatója alapján a liga legjobb egysége volt a Ramsé. Idén viszont távozott a sikerkovács védőkoordinátor Brandon Staley, a védelem irányítója John Johnson, illetve a slot cornerback Troy Hill, ezek a veszteségek pedig érzékenyen érinthetik az egységet.

A támadósortól viszont jogos elvárás a fejlődés, hiszen passzjátékban csak a 19. legjobb egység volt a Rams EPA/play alapon, a Goff és Stafford közti különbség pedig sok kaput megnyithat McVay számára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!