Connect with us

Hír

Staffordnak pocsék edzése volt, de a Raiders nem volt túl korrekt ellenfél

A Rams és a Raiders közös edzéseket tart a héten, ami különösen előbbinek fontos, ugyanis Sean McVay nem hajlandó az előszezonmeccseken játszatni a kezdőket. A riportok szerint akcióból nem volt hiány, de ez aligha tette boldoggá a Los Angeles-ieket.

A két első körért érkezett Matt Staffordnak volt pár rossz és szerencsétlen passza, összesen három INT-t passzolt az edzéseken. Persze ez önmagában semmit nem jelent, pláne annak fényében, hogy a Rams elég lájtosan állt neki a közös gyakorlatoknak, konkrétan semmilyen gameplannel nem érkezett McVay. A főedző ki is emelte, hogy Stafford kvázi végig improvizált és agresszívan próbálta a határokat feszegetni, így összességében elégedett a látottakkal (bár alighanem mindenki jobban örült volna három TD-nek az INT-k helyett).

Ami nagyobb baj volt a Rams oldaláról, hogy a Raiders úgy érkezett meg, mintha éles meccsen lennének. Ez meg is látszott a csapat teljesítményén, biztatónak tűnt a csapat a riportok szerint, de emellett a Las Vegas játékosai rengeteg illegális és sérülésveszélyes ütést is kiosztottak.

“Egyáltalán nem tetszett, hogy ennyire hanyagnak érződött az edzés. Rengeteg szünet volt a szükségtelen dolgok miatt. Persze ez nem csak az egyik oldal hibája, de összességében nem volt jó ezt látni”

– mondta McVay diplomatikusan, de azért kicsit odaszúrva a Raidersnek.

A főedző elsősorban Johnathan Abramre gondolt, aki egy teljesen szabálytalan szerelést mutatott be az abszolút védtelen pozícióban lévő Robert Woodson (ami a meccsen 15 yardos sárga zászlót ért volna), de Richie Incognito is elemében volt, ugyanis volt egy kisebb balhéja Sebastian Joseph-Day-jel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!