Connect with us

A 7 játékai

A 7 játékai – Két kiváló irányító és légipárbaj a nyitómeccsen

Ugyan a Buccaneers-Cowboys nyitómeccs már hat napja volt, érdemes rá visszatekinteni kicsit, hiszen kiváló mérkőzést és két kiváló irányító légipárbaját hozta. Persze, Tom Bradyről mindenki tudja ezt, de Dak Prescottot nem ismerik el elegen. 

Visszatért a foci, az első hétre pedig rögtön dupla 7 játékait terveztem (legalábbis ketté terveztem szedni), és ugyan nem feltétlen akartam külön erről a meccsről egy teljes cikket összerakni, mégis annyi jó és érdekes játék volt, hogy így jött össze. Holnap hozok majd még jó pár játékot a vasárnapi meccsekről is. 

Az Antonio Brown touchdown

Nézzük először Antonio Brown TD-jét.

A Buccaneers egy vertikális koncepciót futtat, a szélen AB fut egy go útvonalat, a slotból Godwin vélhetően egy opciós route-ot, ami a védelem felállásából (MOFO – Middle Of the Field Open, tehát 2 high safety) adódóan egy post lesz (MOFC, tehát single high esetben go lenne valószínűleg). A Cowboys tehát két hátsó safetyvel emberezik, azaz 2-man a hívás.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!