Connect with us

Hír

A Cardinals még reménykedik Malcolm Butler visszatérésében

Malcolm Butler váratlanul vonult vissza augusztus végén, mindenféle bejelentés vagy indoklás nélkül. Mike Garafolo információi szerint egy személyes dolog miatt maradt távol a csapat edzéseitől a training camp végén, de a pontos miérteket nem tudjuk. A cornerback azonban nem tért vissza a csapathoz és a Cardinals reserve/retired listára tette, így megspórolva a roster helyet, de fenntartva magának a jogot, hogy ha a játékos visszatér, akkor csak náluk játszhat.

A csapatnál egyébként még reménykednek abban, hogy Butler visszatér a pályára. A csapat hivatalos oldala szerint Vance Joseph védőkoordinátor beszélt a cornerbackkel, és ugyan Joseph nem tudja, hogy vissza fog-e térni játékosa, nem zárta ki ennek a lehetőségét.

Butler egy évre írt alá Arizonába és a csapat első számú cornere lett volna. Hiányában a Cardinals a Robert Alford, Marco Wilson, Byron Murphy kezdő CB-trióval vág neki az évnek, ráadásul egyből komoly kihívás elé lesznek állítva, hiszen Julio Jones és AJ Brown lesznek az ellenfelek a Titans színeiben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!