Connect with us

Összefoglaló

Aaron, az oroszlánszelídítő

Jöjjenek, jöjjenek! Csak ma, csak itt, Green Bayben színpadra lép az “Aaron&Aaron Oroszlánszelídítők”! A legendás páros utoljára áll össze, hogy még egyszer megörvendeztesse Green Bay lakosait oroszlánszelídítő műsorukkal. Jöjjenek, amíg tudnak! Ne hagyják ki e történelmi éjszakát!

Detroit Lions @ Green Bay Packers 17 – 35

Mindkét csapat vereséggel kezdte a szezont, viszont Lions a 49ers ellen az utolsó negyedben reménykedésre adott okot a szurkolóknak. A 49ers elleni lendületet sikerült is átmentenie a csapatnak, és az első félidőben a támadósor kitűnően játszott. Mindjárt az első drive-ból TD-t szerzett a Lions, és a következő három támadásból is kettő pontszerző akcióval zárult, aminek köszönhetően 17 pontot pakoltak fel a táblára. Goff ihletett formában játszott és a futójáték is hibátlanul működött. Szükség is volt erre a támadóteljesítményre, mert a védelem nem tudta megfogni egyik Aaront sem. Mind Rodgers, mind Jones könnyedén ment át a Lions védelmén, és két TD-t is összehoztak az első félidőben.

Az első 30 perc igazi pisztolypárbajt ígért, de a második félidőre már csak egyik csapatnak maradt puskapora. Noha a Lions 3 ponttal vezetett, de a Packers támadhatott előbb, és Rodgers egy 5 perces drive végén Tonyannek adott tűpontos 22 yardos TD passzával átvették a hazaiak a vezetést. Erre válaszul a Lions is összehozott egy 5 perces drive-ot, de ez ezúttal máshogy végződött. Noha Goff elvezette a csapatot a Packers 25 yardosáig, de 3 kísérlet alatt nem sikerült first downt szerezni. Dan Campbell úgy döntött a mezőnygól nem lenne elég, így 4&1-nek nekiment a Lions. A döntés teljesen érthető volt, a támadósor eddig hibátlanul működött, és a Packers ellen minden pontra szükség van. Goff azonban elizgulta, és nem vette észre az üresen álló csapattársakat, rossz helyre dobta a labdát, az incomplete miatt pedig visszakerült a labda a Packershöz.

Ez fordulópont volt a mérkőzésen, mert ezután Rodgers levezetett egy újabb 5 perces TD drive-ot, és innentől kezdve a Packers diktálta a tempót. Még ezek után is lett volna esélye a Lionsnak, de Goff következő akciója végleg összetört minden reményt. A harmadik negyed végére elkezdett esni az eső, és mikor a Lions újra támadott, Goff nem tudta rendesen átvenni a vizes labdát a snapnél, a fumble-t pedig a hazaiak védői szedték össze. 5 játékkal később újabb Packers TD született, és ezzel gyakorlatilag véget ért a mérkőzés. Az utolsó negyed már garbage time volt, ahol a Lions még próbálkozott szépíteni az eredményen, de ez már nem sikerült.

Egy félidő erejéig a Lions szurkolók elhitték, hogy van keresnivalójuk ezen a meccsen, de a különbség a két irányító között végül kiütközött. Két rossz játék Gofftól azonban elég volt ahhoz, hogy a Packers átvegye az irányítást, és ne adjon esélyt az ellenfelének. A teljes meccset nézve nem lehet azt mondani, hogy Goff rosszul játszott, mert az első félidő valóban parádés volt. De az a két hiba döntően befolyásolta a végjátékot, így hiába játszott többnyire jól, ez a két play fog megmaradni a szurkolók emlékezetében.

Rodgers folytatta szokását, miszerint egy vereség után extra motiváltan tér vissza, és ezt a meccset hibátlanul hozta le 255 yarddal és 4 TD-vel. Az igazi hős azonban Aaron Jones volt, aki 115 scrimmage yardot és 4 TD-t szerzett (3 elkapott, 1 futott). A védelem a kezdeti gyengélkedés után magához tért, és nem engedett pontot a második félidőben. De ha esetleg tudott is volna még pontokat szerezni a Lions, valószínűleg az is belefért volna, a két Aaron ugyanis megállíthatatlan volt. Ez a hétfő este elsősorban róluk szólt.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ewzywv
ewzywv
2021-09-21 10:40

azért ez még mindig vérszegény, ha ARod nem MVP formában tolja a csapat sehol nem lesz. A támadófal egyelőre a jótól messze van, ennek köszönhetően a futójáték is döcög, elkapónk továbbra sincs a védelemről ne is beszéljünk. Ha komolyan gondolunk bármit idén akkor nagyon kell majd az elit Qb játék

Caselele
Caselele
2021-09-21 10:38

MVS 4/0, mondjuk abból egyre biztos emlékszem, hogy nem volt elkapható, a többi mennyire volt az ő Sára?

Sestertius
Sestertius
2021-09-21 06:19

Azt a Tonyannak megeresztett passzt nem tudom, hogy rajta kívül ki képes még megdobni…. talán Mahomes és Stafford

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x