Connect with us

Játékos Portré

Legenda, gyilkos, esetleg mindkettő? – Ray Lewis története

“Ha meg kell változtatni valamit az életedben, akkor jobb, ha még azelőtt megteszed, hogy Isten venné a kezébe a dolgokat. Mert ha neki kell megváltoztatni a dolgokat, akkor az neked nem fog tetszeni”

– hangzik Ray Lewis egyik nagy bölcsessége. Egy olyan emberé, akit milliók bálványoznak a mai napig, akinek a klasszisát és a teljesítményét nem lehet nem elismerni, aki örökre beírta magát a történelemkönyvekbe, akire 50 és 100 év múlva is emlékezni fognak. Egy olyan emberé, akit mindössze egy hajszál választott el attól, hogy kettős gyilkosság miatt még ma is a börtönben rohadjon.

Hol van a határvonal? Hány jó cselekedet képes elmosni egyetlen szörnyű tettet, ami talán meg sem történt? Meddig terjed az ártatlanság vélelme? Lehet-e lelkiismeretfurdalás nélkül tisztelni és kedvelni egy olyan embert, aki hazudott, akit gyilkossággal vádoltak és börtönbe zártak, de soha nem ítéltek el? Meg kell-e vetni valakit egy olyan bűnért, amit soha nem sikerült bizonyítani? Magára gondolt-e Lewis akkor, amikor Istenről és a változásról beszélt? Rengeteg nehéz kérdés és egy legendás karrier, amit mindig be fog árnyékolni két fiatal brutális halála.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!