Connect with us

Hír

Az oltatlan szabadügynökökre nincs kereslet

Cam Newtont 10 napja vágta ki a Patriots és azóta senki nem érdeklődött az irányító iránt. Ennek egyik legfőbb oka az, hogy nincs beoltva, de a PFT információ szerint nem ő az egyetlen, aki emiatt hátrányban van a piacon.

A PFT-nek nyilatkozó egyik játékosügynök szerint ma úgy zajlanak a telefonhívások köztük és a csapatok között, hogy utóbbiak rögtön azzal kezdenek: “Be van oltva a kliensed?”. Ha a kérdésre nem a válasz, akkor a beszélgetés azonnal végét ér, ami azért valamilyen szinten érthető.

Az NFL Covid-szabályai alapján az oltatlan játékosoknak a leigazolások után öt napig karanténba kell vonulniuk, és csak akkor csatlakozhatnak a csapathoz, ha végig negatív teszteket produkáltak. Ez az öt nap rengeteg idő, pláne a szezon közben: egy oltatlan játékos két meccs között nem tud részt venni az edzéseken, a megbeszéléseken, vagyis instant megoldásként nem használható.

Hosszabb távon számolva persze lehetnek rugalmasabbak a csapatok, de nem valószínű, hogy bárki is kockáztatna egy oltatlan játékos által okozott Covid-parát. Aki idén FA-ként lehetőséget szeretne magának, akkor be kell oltatnia magát.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
reszelo.aladar
reszelo.aladar
2021-09-12 09:23

Bármit magukba szúrnak, amiről azt gondolják, hogy jobbak lesznek a többieknél és lényegtelen, hogy ez a végén éveket vehet el az életükből. Covid19? Azt már nem, hiszen nem lehet tudni a hosszútávú hatásait…
Az egész ligában kötelezővé kéne tenni. Ha bizonyos szakmákban erre van lehetőség, akkor itt is kel hogy legyen,

Kopi3.14
Kopi3.14
2021-09-11 22:11

Plusz kimaradt, hogy ha egy oltatlan pozitív mintát ad, annak milyen következményei vannak, lehetnek.

pritek
pritek
2021-09-11 17:47

A mai technikai felkeszultseg mellett mondjuk vicc, hogy a megbeszeleseken nem vehet reszt. Kicsit csodalkozom, hogy ezert meg senki nem perelte be a ligat.

d zoli
d zoli
2021-09-11 17:06

Játékos jó volna a csapatba és elérhető checklist:
1 Egészséges?
2 meglágyult e az agya?
3 nem drogozik e túl sokat?
4 mekkora az esélye, hogy lesittelik?

2021 edition: be van e oltva?
Bónusz: mekkora hülye Twitteren, mit táncol tik tok on?

SMB sérülése után bennem fölmerült, hogy Sherman mentálisan oké e már? Na ja. Akkor: mentálisan oké és be van e oltva?

peter szabo
peter szabo
2021-09-11 16:17

Na tessék… Mert ilyen nem létezik, nem lesz… Bár a Városi Májer 1x már kimondta… Persze a vaskos szerződéssel bíró játékosokat nehéz elküldeni,de azon kívül jön a szelektáció. A fent (általam) említett”elit”játékosokat is előbb utóbb ki fogják baszkodni, főleg ha meccs megy el rajtuk. És nem… Nincs kifogás, nekem is kell tüdőszűrés,kaki,pisi,megfelelő vérkép +erkölcsi bizonyítvány a munkába álláshoz. Nem tetszik? Elballaghatok. És mielőtt kapnék a pofámra… Igen, volt amit közben kértek,ha akarok maradni megcsinálom,ha nem, lelépek… Még 1x. Nem kényszer, csupán javallott. Jaaa,és a fizetésem haránthomlokegyenesen sem közelíthető az övékéhez….+ Nem 1 helyen olvasni, hogy nem szükséges,de előnyt jelent…

Tibor Cseh
Tibor Cseh
Reply to  peter szabo
2021-09-12 08:08

Arra mérget vehetsz,h jön a szelektáció.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x