Connect with us

Hír

Brandon Brookst IR-re teszi az Eagles

Brandon Graham után Brandon Brookst is elveszítette az Eagles, ugyanis a főedző Nick Sirianni az újságírók kérdésére elmondta, hogy IR-re kerül a kiváló guard. Ugyanakkor pozitívum, hogy állítólag megúszta a season-ending sérülést, így szerencsés esetben csak három mérkőzést kell kihagynia mellizomsérülés miatt.

Brooks 2012-ben a Texans harmadik köröse volt, de az újonc szerződése lejárta után nem tartott rá igényt a csapat. Nem mintha rossz lett volna, de az elit szintet sem ütötte meg, bár az Eagles így is adott neki egy évi 8 millió dolláros szerződést. Philadelphiában ugyanakkor sikerült szintet lépnie, 2017 és 2019 között nem sok jobb guard volt nála, ami egy 4 éves, 54,2 milliós szerződésben csúcsosodott ki.

A hosszabbítás óta ugyanakkor rájár a rúd a falemberre. 2020-ban az egész szezont kihagyta és egyelőre az idei szezonja sem úgy alakul, ahogy az Eaglesnél remélték. A helyét a második körös Landon Dickerson veheti át, akitől sokat várnak Philadelphiában – ő eredetileg center és Jason Kelce jövőbeni helyettese lesz, de most guardnak fog beugrani. Az újonc falember a 49ers ellen elég gyengén teljesített beugrósként.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!