Connect with us

Hír

BREAKING: TJ Watt a liga legjobban fizetett védője lett

Ahhoz képest, hogy Mike Tomlin még tegnap azt mondta, hogy várakozásai szerint nem sikerül hosszabbítani a pass rusher TJ Wattal a szezon kezdete előtt, most ez mégis összejött. Watt szerda előtt egész nyáron nem edzett együtt a csapattal, most pedig a liga legjobban fizetett védője lett, ugyanis Ian Rapoport információi szerint négy évre kicsit több, mint $112 millióért kötelezte el magát Pittsburghbe, amiből $80 millió teljesen garantált.

Ez tehát évi átlag $28,003 milliót jelent, megdöntve Joey Bosa eddigi $27 milliós rekordját. A $80 milliós teljesen garantált össze is rekord, ráadásul különleges, hogy épp a Steelers osztotta ezt ki, amely ezzel megszegte eddigi szabályát.

A pass rusher két éve a harmadik, tavaly pedig a második helyen végzett az Év Védője szavazáson, az utóbbi két évben 29,5 sacket szerzett és 156 nyomást generált, 10 fumble-t erőszakolt ki és még sorolhatnánk a statisztikáit, de mindenki egyetért abban, hogy az NFL egyik legjobb védőjéről van szó személyében.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2021-09-09 21:14

Jajj, de sokba fog ez nekünk kerülni…

ahanem
ahanem
Reply to  Fetyke
2021-09-10 08:27

El kéne engedni Huntert végleg, Watt emlékeim szerint egy percet se volt sérült eddig…

peter szabo
peter szabo
2021-09-10 19:07

Tudom nem leszek népszerű,de rossz irányba megy ez. Teszem azt,a munkahelyemen az utóbbi 1-2 év kiemelkedő teljesítménye alapján sem tudnék évekre előre kialkudni garantált pénzt, ami jóval több mint az addigi keresetem. Persze ez sport, benne van a sérülés, kell a biztonság anyagilag. Lehetne erre valamit kitalálni, hogy a játékos is jól járjon az egyébként sajnálatos sérülés esetén,de a csapat se dobjon ki az ablakon egy valag pénzt az esetleges semmiért. Például a 3. meccsen megsérül,ne így legyen…kuka a szezon,a pénz. Értem én hogy ez üzlet, valószínűleg ebben a percben 1 millió mezt adnak el,és bejön az ára…

Kopi3.14
Kopi3.14
2021-09-10 09:06

Még alá is becsültem akkor.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x