Connect with us

Hír

Dalton hetekre kidőlhetett, Wentz és Tua állapota egyelőre kérdéses

Több irányító is megsérült a hétvégén, azonban Tyrod Tayloron kívül várható kihagyási időtávot nem tudunk senkiről. Kaptunk viszont információt arról, milyen sérüléseket szenvedett Andy Dalton, Carson Wentz és Tua Tagovailoa is.

Ian Rapoport információi szerint Daltonnak nem szakadt el semmi a térdében, ellenben megzúzódott. Hivatalos álláspont nem derült ki arról, hogy játszhat-e a hétvégén vagy hogy mennyit kell kihagynia, de Dr. David Chao (@ProFotballDoc) szerint ilyen sérüléssel nem fog játszani ezen a héten és könnyen lehet, hogy több hétre is kidőlt. Nagyon úgy néz ki tehát, hogy a Browns ellen bemutatkozhat a kezdőben Justin Fields – ha jól játszik, akkor pedig könnyen lehet, hogy vissza sem adja a helyét Daltonnak.

Carson Wentznek nem csak az egyik, hanem mindkét bokája meghúzódott a Rams ellen és Frank Reich elmondása szerint túl korai még megállapítani, hogy játszhat-e a Titans elleni csoportrangadón vasárnap. Ha nem tud pályára lépni, akkor Jacob Easonnek kell beugrania a Colts kezdő irányító szerepébe.

Tua Tagovailoa bordasérülést szenvedett, azonban a röntgen negatív volt, csak zúzódtak a bordái. Ez azt jelenti, hogy akár játszhat is a hétvégén a Raiders ellen, azonban a Dolphins irányítójának még fájdalmai vannak. Brian Flores elmondása szerint egyelőre napról napra gondolkodnak és meglátják, mi lesz a helyzet a hét második felében. Ha nem tud játszani, akkor Jacoby Brissett fogja kivezetni a Dolphinst a pályára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!