Connect with us

Hír

Három első- és három harmadik körös cetli sem volt elég a Texansnak Watsonért

Azt tudjuk, hogy a Texans nagyon sokat akar Deshaun Watsonért cserébe. Hogy milyen sokat? Jay Glazer információi szerint kaptak ajánlatot három első- és három harmadik körös cetliről még a draft előtt, azonban ezt nem fogadták el.

Glazer hozzáteszi, hogy négy csapat érdeklődött igazán komolyan Watson iránt, de a legtöbben már kiszálltak – vélhetően a Dolphins maradt még, de ők meg nem hajlandóak annyit fizetni, mint amennyit a Texans szeretne kapni. Korábban a Broncost, a Pantherst és az Eaglest hozták leginkább kapcsolatba az irányítóval.

Glazer Watson kapcsán egy másik érdekes információt is megosztott, méghozzá azt, hogy az irányító nem igazán tagja a csapatnak, távol tartják a többiektől. Ott van az edzőközpontban, edz is, de elkülönítve a társaktól. Lehet, hogy nem akarják, hogy megmérgezze az öltözőt a frusztrációjával, vagy hatni akarnak a játékszenvedélyére, hátha mégis szeretne náluk játszani még.

Nehéz megjósolni, mi lesz a történet végkimenetele, főleg mivel Watson jogi ügyei minden bizonnyal nem záródnak le a szezon vége előtt, a november eleji trade deadline előtt meg aztán végképp.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
reszelo.aladar
reszelo.aladar
2021-09-13 17:51

A kurvákat mindig ki kell fizetni. A tarifa felett csúcs voltál, sosem volt még ilyen jó és sokkot is kaptam. A tarifa alatt pedig nemi erőszak.
Amúgy ha komolyan el akarnák pattintani, akkor már megtették volna. Watson egy jó irányító, de azért néhány évente kijön egy-egy ilyen tehetség.
Ha pedig úgy vesszük, hogy minél több picket ér valaki, azok annál gyengébb pickek lesznek, ha az illető valóban képes az új csapatát előre vinni.

peter szabo
peter szabo
2021-09-13 16:47

Egyszerű. Olyan árat kérnek, amit senki sem ad meg. Vagy ha lesz egy sült bolond, hát jippiájé… Azért 3 első kör, meg 3 második cetli marha jól hangzik, csak soká tart ha nem 1 idényre esik. + ha a cserepartner Desónnak köszönhetően kikerül a top 20-25- ből húzásilag, akkor meg kuka az egész biznisz. Úgy kellene matekozniuk, hogy ahová küldik,az fixen top 5-ben húzó csapat legyen. Az meg eléggé nehéz… Meg ott van a vevő részére a fizetése is. Üldögélésért… Vagy ha bukja a pert, lehet pereskedni a már kifizetett pénzért. Tulaj szemszögből meg nem akarnám az öltözőben tudni, nem az ügye,hanem amit előtte lerendezett, amiatt. Mert mi van,ha nálunk sem tetszik valami… Még 1 olyan hülyét nem találunk, mint amilyenek mi voltunk. Meg honnan vennénk 30 nőt, hogy legyen esélyünk visszaszerezni a lóvét. Amúgy Colin féle példa statuálás lesz ebből, akárki meglássa, csak a foci fog veszíteni 1 nagyon jó játékost. Az ártatlanság vélelme mellett is,aki hülye, haljon meg. Engem pl. 1 nő sem perelt… Jóóó, nem is keresek annyit.😊 A legszebb az lesz, hogy játék nélkül keres majd annyit, hogy pénzügyileg kielégítse a hölgyeket, akik majd eltűnnek a balfenéken, ergo: ártatlan lesz… Hacsak a hjúszton rá nem ígér az ellenkezőjéért, elvégre nekik több pénzük van…. Óóó,jajj,elragadtattam magam.😁🤐

Kopi3.14
Kopi3.14
Reply to  peter szabo
2021-09-14 10:19

A pickeket egy szezonba is be lehet forgatni, vagyis nem muszáj három évet várni velük.

Gábor Gulyás
Gábor Gulyás
2021-09-13 12:01

Kizártnak tartom, hogy valaki ajánlott volna ennyit. Hopkinsért kaptak egy második kört meg egy brutál nagy fizetésű tucatjátékost és Watsonért , aki nem akar ott játszani, ügye van, nem fogadnak el 6 picket, amivel újra felépíthetnék ezt a franchise-t, amivel visszaszerezhetnék a jövőjüket? Szerintem ez csak kacsa.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
2021-09-13 11:56

Na de most akkor ezzel vége? Watson karrierjének lőttek és semmi irodalmi csavar nem várható? Bíztam valami olyasmiben, hogy a vádak miatt az öreg Bill fillérekért megveszi, aztán az első meccsen a 20 nő, aki feljelentette, megjelenik cheerleaderként, “lúzer Texans” táblákkal és a vádakat természetesen ejtik. Ehhez képest nagyon unalmas a helyzet.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy az ügyvéd, aki a nőket (vagy a többségüket) képviseli, miért most ment neki Watsonnak, miért nem akkor, amikor már 100 millás szerződése lett volna valakitől és sokkal többet ki lehet csikarni belőle? Már az ügyvédek is hülyülnek?

Fetyke
Fetyke
2021-09-13 09:19

Mert Watson nem eladó! :D

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x