Connect with us

Hír

Három első- és három harmadik körös cetli sem volt elég a Texansnak Watsonért

Azt tudjuk, hogy a Texans nagyon sokat akar Deshaun Watsonért cserébe. Hogy milyen sokat? Jay Glazer információi szerint kaptak ajánlatot három első- és három harmadik körös cetliről még a draft előtt, azonban ezt nem fogadták el.

Glazer hozzáteszi, hogy négy csapat érdeklődött igazán komolyan Watson iránt, de a legtöbben már kiszálltak – vélhetően a Dolphins maradt még, de ők meg nem hajlandóak annyit fizetni, mint amennyit a Texans szeretne kapni. Korábban a Broncost, a Pantherst és az Eaglest hozták leginkább kapcsolatba az irányítóval.

Glazer Watson kapcsán egy másik érdekes információt is megosztott, méghozzá azt, hogy az irányító nem igazán tagja a csapatnak, távol tartják a többiektől. Ott van az edzőközpontban, edz is, de elkülönítve a társaktól. Lehet, hogy nem akarják, hogy megmérgezze az öltözőt a frusztrációjával, vagy hatni akarnak a játékszenvedélyére, hátha mégis szeretne náluk játszani még.

Nehéz megjósolni, mi lesz a történet végkimenetele, főleg mivel Watson jogi ügyei minden bizonnyal nem záródnak le a szezon vége előtt, a november eleji trade deadline előtt meg aztán végképp.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!