Connect with us

Minden ami NFL

NFL Díjfigyelő Week 2

Azok után, hogy alig egy hete beszéltünk a túlreagálásokról, nyilván egy olyan cikkel jelentkezünk, ahol két forduló után hirdetünk verdiktet a különböző egyéni díjakra. Persze ez amolyan helyzetjelentés inkább, és így legalább nyomon lehet követni, hogyan alakultak szezon közben az események.

3-3 játékost/edzőt fogok felsorolni adott kategóriákban, akik szerintem favoritok az adott díjakra. Ez persze két hét után még elég nyílt verseny, de ahogy haladunk előre, úgy lehet egyre szorosabb. Fontos még hozzátenni, hogy a CPOY kategóriát ezekben a rovatokban mellőzöm, mivel ez a legszubjektívebb díj mind közül már a versenybizottságon belül is.

MVP

1. Tom Brady, QB, Tampa Bay Buccaneers

Veretlen mérleg, 9 passzolt TD, 2 INT (amik miatt a legkevésbé ő hibáztatható), 655 passzolt yard, és borzasztó domináns játék – csak amit elvárhatunk egy Tom Bradytől. Egyelőre semmi jele a visszaesésnek vagy a jóllakottságnak a Bucs részéről.

2. Derek Carr, QB, Las Vegas Raiders

Nála azért meglepőbb a veretlen mérleg, de Jon Grudenék Carr vezetésével sikeresen legyőzték a Ravenst és a Steelerst is. 817 passzolt yardjával vezeti a ligát ebben a kategóriában, pedig nem a Raidersé a liga legjobb skillszemélyzete, sőt. Ugyan csak 4 passzolt TD és egy interception szerepel a lőlapján, de eddig biztató, amit ettől a támadósortól látunk. Kérdés, meddig tart majd ki a lendület, illetve a kisebb sérülése mennyire veti vissza majd a játékát.

3. Kyler Murray, QB, Arizona Cardinals

Maradok annál a tradíciónál, hogy az MVP címre inkább irányítók a favoritok, így eshetett be Murray a dobogóra. Szintén 100%-os mérleggel bír, és végre megkaptuk azt a látványbombát, amit az ő játékától vártunk. Közel sem olyan makulátlan a passzjátéka, mint akár Bradyé, akár Carré, cserébe viszont rengetegszer az ő egyedi képességei húzták ki a csávából a Cardinalst. 689 passzolt yard, 7 TD, 3 INT, illetve lábon is hozzátett 51 yardot és két hatpontost a statisztikáihoz.

OPOY

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!