Connect with us

Hír

Rövidhírek: keddi sérülések, igazolások

Sok kisebb-nagyobb sérülésről és igazolásról érkezett hír tegnap este óta, ezeket gyűjtöttük most egy csokorba.

A Broncos IR-re tette Jerry Jeudy mellett a cornerback Ronald Darbyt is. A Broncos szerencséjére elég mély a CB-soruk, hogy ezt elbírják.

Tegnap írtunk róla, hogy Matt Ammendola végezte a kicker mellett a punter feladatokat is a Jetsnél a hétvégén, most viszont a csapat leigazolta a 35 éves ex-Saint Thomas Morsteadet. A Jets emellett egy évre $3,5 millióért szerződtette a linebacker BJ Goodsont is, aki tavaly a Brownsban volt kezdő a szezon nagy részében.

A Saintsnél 8-an produkáltak pozitív koronavírustesztet, közülük egy játékos, hat támadóoldali pozíciós edző és egy táplálkozási szakértő. Szintén a csapattal kapcsolatos hír, hogy a center Eric McCoy megsérült, így körülbelül hat hetet kell kihagynia. Pótlására leigazolták a tavaly a Chiefsben játszó Austin Reitert.

A Ravens sérültlistára tette a guard Tyree Phillipst, és kivágta a futó Trenton Cannont, aki tegnap csereként játszott is a Raiders ellen, de nem voltak megelégedve vele.

A Dolphins IR-re tette a másodéves védőfalembert, Raekwon Davist.

A Colts leigazolta a safety Andrew Sendejót.

A Titans IR-re tette a safety Amani Hookert, emellett Randy Bullock lesz a csapat rúgója a hétvégén, miután Michael Badgley-t kivágták.

A Panthers kivágta a rúgó Ryan Santosót, így nem kell hetedik körös picket fizetniük a Giantsnek. A helyére Zane Gonzalezt igazolták le a Lions gyakorlócsapatából.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!