Connect with us

Hír

Véget ért Jabrill Peppers szezonja

A Giants IR-re tette a defensive back Jabrill Pepperst. Először csak arról szóltak a hírek, hogy a védőnek a szokásos három hetet kell kihagynia egy térdsérülés miatt, később azonban kiderült, hogy ACL-szakadás miatt idén már nem léphet pályára.

Peppers 2017-ben 1/25-ös volt, a Browns választotta ki. A szakértők egy több poszton is bevethető playmakernek gondolták a draft előtt, de soha nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Mindössze két évig volt a Cleveland játékosa, majd egy több játékost és picket érintő csere keretein belül Giantshez került.

New Yorkban átlag alatti teljesítményt nyújtott: voltak jó meccsei, fejlődött coverage-ben, de nagyon inkonzisztens volt futás ellen és coverage-ben is. Ennek ellenére a Giants lehívta az ötödik éves opcióját, így idén egy új szerződésért küzdhetett – igaz, csak limitáltabb szerepkörben, és több slot cornerback feladattal.

A csatát ugyanakkor elveszítette a térde miatt, ráadásul a pályán mutatott játéka is csak rontott a megítélésén: hat meccs alatt ugyan 31 tackle-t és hét generált nyomást jegyzett, de a felé szálló labdák 82,6 százalékából elkapás lett, már most engedett 225 yardot és egy TD-t INT vagy leütött passz nélkül, miközben átlagosan 121,9-es passer ratinggel dobáltak rá. Mindezek fényében nem lesz jövőre túl jó piaca.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x