Connect with us

Hír

Visszatér az IR-ről Taylor Decker, így Penei Sewell ismét a jobb oldalon fog játszani

A Detroit Lions leveszi Taylor Deckert a sérültlistáról. A left tackle már edzett is szerdán és jó esély van arra, hogy pályára lépjen vasárnap, ráadásul eredeti pozíciójában. Ez azt jelenti, hogy a jobb oldalon eddig szenvedő Penei Sewell ismét right tackle poszton kénytelen játszani.

Decker idén még nem tudott pályára lépni egy kézsérülés miatt, de a Bengals ellen kis szerencsével már debütálhat. Jó hír ez a csapatnak és Jarred Goffnak, ugyanis egy top LT-ről van szó. Nem olyan jó ez viszont az idei 1/7-es, korszakos tehetségnek tartott Penei Sewellnek.

Az újonc az előszezonban borzalmas teljesítményt nyújtott a jobb oldalon, de Decker sérülése miatt az alapszakaszban már a bal oldalon játszott. Nem is kezdett rosszul, a 49ers, a Packers és a Ravens ellen sem engedett sacket, de az elmúlt két meccsen már négy sack és összesen 11 engedett nyomás került a neve mellé, kritikán aluli volt a teljesítménye. Ennél sokkal rosszabb a jobb oldalon sem lehet, talán még jót is tesz majd neki a váltás.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!