Connect with us

Hír

A Raiders kivágta a másik balhéba keveredett első körösét is

Azok után, hogy a részegen vezetve halálos balesetet okozó Henry Ruggst elküldte a Raiders, a 2020-as draft class másik első köröse is pályán kívüli dolgai miatt került be a hírekbe, és most a cornerback Damon Arnette-től is megvált a Las Vegas-i csapat – írja több forrás is.

Több dolog is van Arnette rovásán, írja a Deadspin.com. A legutóbbi az, hogy egy közösségi médiára felkerült videóban több fegyvert is lóbálgat és valaki megölésével fenyegetőzik. Emellett két pert is indítottak ellene. Az egyik szerint tavaly októberben okozott autóbalesetet és ezáltal komoly személyi sérüléseket egy nőnek. Arnette gyorsan hajtva ütközött a másik autóval, majd meg sem állt és sietett tovább a csapat létesítményébe, mert épp késésben volt egy meetingről. A nőnek közel 100 ezer dolláros egészségügyi számlája volt az eset után. A másik per szerint pedig leköpött és mellkason ütött egy dolgozót egy hotelben, miután az autóját nem tudták előállítani a parkolóinas-szolgáltatásból, hiszen a játékos elvesztette a számláját.

Ezek mellett egyébként az is kiderült, hogy Arnette újoncként nagyjából egy hónap alatt négy kölcsönzős autót is összetört, ami szintén bizonyítja éretlenségét, amit már a draft folyamat során is felróttak neki (annak ellenére, hogy idős prospectnek számított 24 életévével). A konszenzus szerint a 63. legjobb prospect volt tavaly, de a Raiders ennek, a korának és az atletikai limitációinak ellenére is az 1/19-es pickkel választotta ki.

A Raiders 2020-as draft classa könnyen lehet, hogy a valaha volt legrosszabbként vonul majd be a történelemkönyvekbe. A top100 választás közt öt játékost húzott a csapat:

  • Henry Ruggs, WR: kivágva, börtönbüntetés vár rá
  • Damon Arnette, CB: kivágva
  • Lynn Bowden, RB/WR: elcserélve apróért a Dolphinsba
  • Bryan Edwards, WR: még a keretben
  • Tanner Muse, LB/S: kivágva, jelenleg a Seahawks gyakorlócsapatában

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
csak ezt ne
csak ezt ne
2021-11-10 06:06

Nem szóltak Chuckynak meg Mayocknak, hogy a csapat neve Raiders nem a foglalkozása, tehát nem kizárólag bűnözők kerülhetnek a csapathoz. Képzelem milyen jó hangulat lehet az öltözőben. Carrt sajnálom viszont. Végre van egy igatán jó éve, erre a csapat vezetése elveszi a fókuszt.

Sestertius
Sestertius
2021-11-09 21:47

Eszembe jut az örökbecsű:
Aki erti csinalja aki nem az tanitja, aki tanarnak is rossz az a szakerto/kritikus..
Nah.. ennyi.. ha finoman fogalmazunk akkor Mayock jó szakértő volt :)

Staten Island
Staten Island
2021-11-09 14:54

Az igazi sztereotip gettófeka. A csávó pályát tévesztett, a Drótban lenne a helye az utcasarkon. Mayockot pedig tavasszal újra Mel Kiper mellett láthatjuk. De jó lesz.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x