Connect with us

Hír

BREAKING: Robert Woodsnak elszakadt a térdszalagja, még fontosabbá vált Odell Beckham megszerzése

Adam Schefter számolt be arról az imént, hogy a Rams elkapójának, Robert Woodsnak elszakadt a térdszalagja, így értelemszerűen ki kell hagynia a szezon hátralevő részét. Történt mindez a pénteki edzésen, amikor a csapat hivatalosan is leigazolta Odell Beckham Jr.-t, akinek a megszerzése így különösen fontossá vált a Los Angeles-iek számára.

A Beckham-igazolás előtt elég vékony volt a Rams WR-fronton, hiszen DeSean Jackson kérte a menesztését (és meg is kapta), az újonc Tutu Atwell pedig megsérült, így a Cooper Kupp, Robert Woods, Van Jefferson trió mögött nem nagyon volt értelmes teljesítmény elvárásával bevethető ember. OBJ érkezése így is nagy segítség lett volna, Woods kidőlésével pedig hatványozottan az lesz és egyből a WR2 szerepkörbe ugorhat be.

Woodsot 2013-ban a második körben draftolta a Bills, majd 2017-ben került Los Angelesbe. Az előző négy évben háromszor lépte át az 1000 yardos határt (és amikor nem, akkor is megvolt a 900), összesen 4480 egységet pakolt fel a táblára 20 TD kíséretében. Az idei szezont 45 elkapással, 556 yarddal és 4 touchdownnal zárja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!