Connect with us

Hír

Bruce Ariansék nem hallgattak a csapatorvosokra, pedig igazuk volt

Antonio Brown továbbra sem bevethető, sorozatban az ötödik meccsét fogja kihagyni egy bokasérülés miatt. Ennek ellenére a Buccaneers nem tette IR-re az elkapót, ami a legfrissebb információk szerint minimum meglepő – Adam Schefter szerint ugyanis a csapat orvosai már a sérülés utáni első vizsgálatoknál jelezték, hogy AB hat hétig harcképtelen lesz.

Brown az Eagles elleni csütörtök esti rangadón sérült meg még október 24-én. A csapat már ekkor nyugodtan IR-re tehette volna, ugyanis a Bears és Saints elleni meccsek után pihenőhete volt a Bucsnak, így az elkapó november 14-én  minden további nélkül visszatérhetett volna a pályára, ha egészséges (az már októberben egyértelműnek tűnt, hogy két hét alatt nem jön rendbe).

Bruce Ariansék ezzel szemben bíztak valamilyen csodában, ami egyáltalán nem jött be: Brown sem a Washington, sem a Giants elleni meccsen nem lépett pályára, illetve most sem fog a Colts otthonában. Legkorábban tehát december ötödikén, a Falcons elleni mérkőzésen láthatjuk újra a pályán, vagyis tökéletesen bejött az, amit a csapatorvosok vártak.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kopi3.14
Kopi3.14
2021-11-27 21:30

Itt tenném fel a kérdést, hogy a sérülés esetén garantált fizetés az hogy néz ki? Meddig, mikor kell megsérülni érte? IR kell, vagy PUP, vagy nem foci jellegű is lehet? Szezon előtt kell sérültnek lenni, vagy szezon közben is ér? Ha nem lesz sérülés miatt garantált, akkor alapfizetéssé konvertálódik?

renningan
renningan
Reply to  Kopi3.14
2021-11-27 22:53

Hát ez attól függ. Ha pl 2022-ben van sérülés esetén garantált tartalom, akkor úgy kell érte megsérülni, hogy az új ligaév kezdetén még sérült legyél. Ha megsérültél szeptemberben, de tavaszra, még az új ligaév kezdete előtt (vagy a határidő előtt, amit meghatároztak) meggyógyultál, akkor ki lehet simán vágni.

Szezon közben viszont mindegy. Hacsak nem NFI listára tesznek (nem futball sérülés), akkor minden pénzt megkapsz (a nem garantáltat is), akár IR-en, akár PUP-on vagy.

conspiracy theory
conspiracy theory
2021-11-27 19:39

Van ennek jelentősége?
Úgyis csak 48(?) játékost lehet nevezni a meccsre, játékosokat meg 2 meccsre úgyis fel lehet rántani a PS-ből.

renningan
renningan
Reply to  conspiracy theory
2021-11-27 19:50

Foglalt egy roster helyet. Nyilván nem dőlt össze a világ, de ártani sem árt, ha egy sérült játékost IR-re tesznek.

László
László
2021-11-27 17:26

Ezek szerint Brady kuruzslója nem tudta meggyorsítani a felépülését.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x