Connect with us

Hír

Bruce Ariansék nem hallgattak a csapatorvosokra, pedig igazuk volt

Antonio Brown továbbra sem bevethető, sorozatban az ötödik meccsét fogja kihagyni egy bokasérülés miatt. Ennek ellenére a Buccaneers nem tette IR-re az elkapót, ami a legfrissebb információk szerint minimum meglepő – Adam Schefter szerint ugyanis a csapat orvosai már a sérülés utáni első vizsgálatoknál jelezték, hogy AB hat hétig harcképtelen lesz.

Brown az Eagles elleni csütörtök esti rangadón sérült meg még október 24-én. A csapat már ekkor nyugodtan IR-re tehette volna, ugyanis a Bears és Saints elleni meccsek után pihenőhete volt a Bucsnak, így az elkapó november 14-én  minden további nélkül visszatérhetett volna a pályára, ha egészséges (az már októberben egyértelműnek tűnt, hogy két hét alatt nem jön rendbe).

Bruce Ariansék ezzel szemben bíztak valamilyen csodában, ami egyáltalán nem jött be: Brown sem a Washington, sem a Giants elleni meccsen nem lépett pályára, illetve most sem fog a Colts otthonában. Legkorábban tehát december ötödikén, a Falcons elleni mérkőzésen láthatjuk újra a pályán, vagyis tökéletesen bejött az, amit a csapatorvosok vártak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!