Connect with us

Hír

HIVATALOS: Cam Newton visszatér a Panthersbe!

Cam Newtont még a szezon kezdete előtt menesztette a New England Patriots, a korábbi MVP pedig azóta nem talált magának csapatot, pedig ennek érdekében még be is oltotta magát. Most viszont eljött az idő, ugyanis korábbi csapata, a Carolina Panthers hívta el egy találkozóra annak reményében, hogy utána le is igazolják – írja a Charlotte Observer.

UPDATE: Az egyezség pedig meg is köttetett, a szezon hátralevő részére Newton a Panthersé!

UPDATE2: A szerződés részletei is ismertek: Newton maximum $10 milliót kereshet, de ebből $4,5 millió garantált és van még $1,5 millió roster bónusz is. Elég magas összeg így novemberben, ráadásul versenytársak nélkül.

A Panthersnél Sam Darnold 4-6 hétre kidőlt, így a korábbi XFL-sztár PJ Walker fog irányítani a hétvégén, a cseréje pedig a frissen igazolt Matt Barkley lesz – legalábbis jelen állás szerint. Az mondjuk nem valószínű, hogy a 32 éves Newton már most vasárnap pályára lépne a Cardinals ellen, de jövő héten a Washington (és volt főedzője, Ron Rivera) ellen már ő lehetne a kezdő.

Newtont 2011-ben 1/1-re választotta a Panthers és 9 évet húzott le Carolinában, 2015-ben MVP lett és Super Bowlba vezette a gárdát. Az irányító utoljára 2019-ben játszott a Panthersben, most közel két év kihagyás után térhet vissza Charlotte-ba.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!