Connect with us

Hír

HIVATALOS: Cam Newton kezd a Panthersben!

Cam Newton visszatért, de nem csak a pályára, hanem a kezdőbe is: ő fogja kivezetni a Panthers támadóit korábbi főedzője, Ron Rivera Washingtonja ellen. Matt Rhule úgy fogalmazott, hogy az első snapet Newton fogja kapni, előrevetítve azt, hogy akár jöhet egy kis váltogatás a múlt héten kezdő PJ Walkerrel.

Newton az idei holtszezont a Patriots játékosaként kezdte meg, de nem sokkal az alapszakasz kezdete előtt menesztette a gárda. Ebben alighanem annak is szerepe volt, hogy nem akarta beoltatni magát, ám ezt a problémát azóta már orvosolta és Sam Darnold mélyrepülése és sérülése miatt ismét esélyt kapott, ráadásul annál a csapatnál, amely 2011-ben 1/1-esként draftolta.

Az előző héten pályára is lépett a Cardinals ellen. Igaz, csak pár snap erejéig, de így is szerzett egy futott és egy passzolt TD-t eladott labda nélkül, ami pont két szerzett TD-vel több és egy INT-vel kevesebb, mint amit PJ Walker fel tud mutatni. Bár kezdőként nem lesz olyan egyszerű ilyen hibátlan teljesítményt nyújtani, de nem kérdés, hogy még mindig sokkal jobb, mint a korábbi XFL-sztár.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!