Connect with us

Hír

Hosszabbított Avonte Maddox-szal az Eagles

Az Eagles építi a jövő csapatát: Dallas Goedert után most Avonte Maddox-szal is hosszabbított a gárda (akik egyébként szobatársak és jó barátok). A corner három év alatt 22,5 millió dollárt kereshet, amiből 13,3 millió dollár garantált.

Maddox 2018-ban az Eagles 4. körös játékosa volt, idén már az újonc szerződése utolsó évével játszott. Ez alighanem fel is pörgette, ugyanis idén játszik először olyan szinten, ami méltóvá tette egy hosszabbításra. 431 snapen lépett pályára, ez idő alatt szerzett egy sacket és három nyomást, 45 szerelési kísérletből csak egyet rontott el, van két fumble-je, és ami mégfontosabb: mindössze 6,9 yardot enged elkapásonként (az első három évében ez az arány 13-15 yard volt) és egy engedett TD mellett már van egy szerzett INT-je és két leütött passza.

Nem egy elit játékos, de az idei teljesítménye alapján van benne kezdő potenciál. Az utóbbi években a szélen elég sokszor megégették és termete miatt ez nem is áll jól neki, idén a slotban viszont jó teljesítményt nyújt.

Az Eagles öt játékost húzott a 2018-as drafton, közülük néggyel is hosszabbított, szóval elég jól sikerült az az év.

  • 2/49: Dallas Goedert, TE
  • 4/125: Avonte Maddox, CB
  • 4/130: Josh Sweat, Edge
  • 6/206: Matt Pryor, OL
  • 7/233: Jordan Mailata, OT

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!